GSC Haber Mauro Icardi: “Teşekkürler Galatasaray"

Kral, minnet duygusu olmayanlara aldırma sen. Sen olmasan bugun bu noktalarda olamazdık. Jimnastikciler gibi devamli kadro ve hoca degistirrdik. Ifb de dominasyon yapardi belki. Seni her zaman cok sevecegiz ama bizim de yeni hikayeler icin senden artık ayrilmamiz gerekiyor. Sen de bunu biliyorsun. Tskler her sey icin, unutulmayacaksin

Bizdeyken malum iki büyük sakatlığı yaşamamış olsaydı, Okan Hocanın ifadesiyle ''Doğal gücü'' sayesinde bu kadar erken düşmez, en az 1 sezon daha ciddi katkı verebilirdi. Son sakatlığının üzerinden çok uzun süre geçti tabii de işte adam fazlaca ''Rahat'' olduğu için gerekli adanmışlığı gösteremedi maalesef.

Aura bakımından Hagi 1 ise İcardi 2 dir gözümde; düşündüm, 3 için aklıma kimse gelmedi...

Umarım daha yüksek maaş için ayak yapıyorsundur Mauro'm. Umarım bu paylaşım bir blöftür.

Otur lan işte yerinde! Ne gitmesi?

Not : Galatasaray resmi hesabından "teşekkürler Icardi" paylaşımı gelmeden inanmam.

2 yıl sonra SD olarak dönsün. Büyük konuşmak istemem ama gelmiş geçmiş en akıllı topçularda ilk 3 kesin.

Bu kadar dramatize olmayin yav, zirt pirt tatile matile ziyarete gelir zaten.

Adamin yazdigini iyi okursaniz zaten hic kopmayacagini anlarsiniz

İcardiye kötü bir sezon sonrası ıslıkla vs veda etme riskine girmemek lazım. Galatasaray tarihinde fark yaratan ilk 5 yabancıdan biridir doğru zamanda doğru şekilde omuzlarda uğurlanarak veda edilmeli bunun için de şu an gayet uygun bir zaman. Yedek kalmayı kabullendiği senaryoda her türlü 15 tane sıkar ligde ama söylemlerden anlaşılıyor ki o rolü kabullenmiş değil. Efsaneye hakettiği uğurlamayı yapıp önümüze bakmalıyız. Ayrılıklar da sevdaya dahil

Muslera ve Mertens gibi vedası şampiyonlukla, en iyi şekilde oldu. Bundan sonra yolu açık olsun. Umarım Muslera gibi yerini hemen doldurup, Mertens gibi yokluğunu çekmeyiz…

Eskiden olsa çok üzülürdüm fakat artık duygusal yaklaşamıyorum bu tür olaylara. Benim için aslolan Galatasaray'dır. Futbolcular gelir gider, hayatın gerçeği budur. İcardi de geldi güzel hizmetler sundu ama her filmin bir sonu var. Bu film her şeye rağmen güzel bitti. Yolun açık olsun kral!

Ayrilik da sevdaya dahil kral. Tesekkurler yasattiklarin icin. Her zaman kalbimizde olacaksin.

HIY25SJWsAAfaUs

Ali Atay'a Leyla ile Mecnun dizisinde en sevdiğin Leyla kim diye sormuşlardı. İcardi benim için budur.

Her şey için teşekkürler. Zamanında ve olması gerektiği gibi veda ederek efsanelerimizden biri oldu.

Gitme be kraldi. Vallahi sezon içinde gitsin diyordum ama şunları okuduktan sonra kötü oldum. Keşke kalsan be

Geri
Üst Alt