GSC Haber Mauro Icardi: “Teşekkürler Galatasaray"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
23269672-860x480.webp

Mauro Icardi:
Dört yıl önce buraya geldiğimde, hayatın beni yaşayacağım en güzel hikâyelerden birine götürdüğünü bilmiyordum.

Bugün anlıyorum ki mesele sadece futbol değildi. Hiçbir zaman sadece futbol olmadı. Çünkü stadyumun gürültüsü, İstanbul’un ışıkları, tribünlerden yükselen şarkılar ve milyonlarca insanın sevgisi arasında…
farkına varmadan evimden uzakta bir yuva buldum.

Dört yıl geçti. Dört şampiyonluk. Binlerce sarılma. Milyonlarca anı.

Ama en değerlisi kupalar değildi.
Bir ülkenin bana kalbini açtığını ve en derinime kadar işlediğini hissetmekti. Çünkü bazı yerler insanın içinde sonsuza kadar yaşamaya devam eder.

Türkiye benim için hep böyle kalacak.
Silinmesi imkânsız bir hatıra.
Zamanın asla dokunamayacağı bir aşk.

Çünkü bazı geceler vardı ki dünya doksan dakikalığına duruyormuş gibi hissediliyordu. Ve o anlarda, bütün stadyum şarkılar söylerken, yaşadığım şeyin futboldan çok daha büyük olduğunu anlıyordum.

Çocukların gözlerinde mutluluğu gördüm. Bana yıllardır tanıyormuş gibi sarılan insanların gözyaşlarını gördüm. Ve öylesine büyük bir sevgi hissettim ki… bazı şeyleri kelimeler bile anlatmaya yetmez.

Teşekkürler Galatasaray.

Beni bu hikayenin bir parçası yaptığın için teşekkürler.

Sevildiğini, saygı duyulduğunu ve sonsuz hissetmemi sağladığın için teşekkür ederim.Belki bir gün ışıklar söner, maçlar biter ve zaman geçer.Ama bazı aşklar elveda demez.

Ve yıllar geçtikçe, geriye bakacağım ve bir zamanlar gerçekten mutlu olduğum harika bir ülkede olduğunu bilerek dolu bir kalbimle gülümseyeceğim.”

Yeni sözleşme h.o

Ben hazır değilim Icardi, daha değil.. Biraz daha...

Yalnız tam metni okumak lazım

FORMALİTE İCABI BİR POST.

🫸

Bana göre osimhenden bile iyi bi futbolcu tabi futbol oynamak istedigi zaman
13. oldugumuz sezondan sonra gsmizi ayaga kaldıran 2 3 isimden biridir
Son dönemde yaptıgı idmana cıkmama ısınmaya cıkmama gibi sacma eylemleri güzelce ayrılarak törpülemiş oldu
Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerim

Geri
Üst Alt