Mauro Icardi: "Umarım Galatasaray'da daha fazla hikaye yazarım"

Mauro İcardi ne kadar dünya starı olursa olsun bir o kadar da mütevazi ve kaliteli bir adam. Bunu röportajı izlerken çok daha iyi anlıyorsunuz. Bir dönem İnter ve PSG forması giyerken imrenerek izlediğim adamın şimdi bizimle olmasi halen rüya gibi.InCollage_20230114_213211131.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens Fransızca İtalyanca İngilizce banko

Sergio Portekizce İngilizce banko + Fransa ve İtalya'da oynadi

Torreira İspanyolca İtalyanca İngilizce banko

İcardi İtalyanca İspanyolca İngilizce Fransızcadan emin değilim

Mertens, Icardi, Torreira İtalyanca da biliyor olabilirler o zaman Oliveira da İtalyanca öğrenmiştir. :asd:

Yine alinti yaptim Umut denk geldi ama, gecen son mac Oliviera gayet rahatca Ingilizce (ortalama kalitede biliyor) roportaj verdi. Yani Ingilizce anlasiyorlardir bana kalirsa. Zaten, Mertens Belcikali dolayisiyla Ingilizceyi ogrenmistir.

Yine alinti yaptim Umut denk geldi ama, gecen son mac Oliviera gayet rahatca Ingilizce (ortalam kalitede biliyor) roportaj verdi. Yani Ingilizce anlasiyorlardir bana kalirsa. Zaten, Mertens Belcikali dolayisiyla Ingilizceyi ogrenmistir.
O da olabilir ama sadece 4 kişi söylenince belki farklı dil kovaladık ama ortak dil muhtemelen de İngilizcedir.

Yanlis hatirlamiyorsam, Kazimcan'da Ingilizce biliyor. Turkcesi de cok guzel, bir roportajini denk getirip izleyin lutfen.

Röpörtaji biraz izledim, gözlerinin ici gülüyor adeta :hat:

Ilk hedef sampiyonluk ve bu yol da sezon sonuna kadar yüzde yüz katkisi gerekiyor ve olacak da bunu gösterdi bize

Kalip kalmayacagini daha sonra yaz boyunca konusacagiz ve isteyecegiz

Recep Yıldırım

Geri
Üst Alt