Mauro Icardi'nin Maliyeti Belli Oldu!

Icardi 40 yılda bir gelecek bir fırsat Hagi gibi.
Sadece bir santrafor değil, tüm takımı yukarıya çekecek, bir de üst seviyeye çıkaracak seri şampiyonluklar ve Avrupa’da başarının lider ve anahtar oyuncusu olması muhtemel olduğu için bu maliyete değer.
+ bir nesili daha gs'lı yapmak konusunda çok önemli bu tarz denk gelişler.

10 milyon € iyi para.
5+2.5 diye seviniyodum 6+4 çıktı.

icardi avrupada bu parayı alamazdı , en karlı çıkan icardi olmuş bu ilişkide.
wandayı kutlarım.

Aynen oyle. Ancak Saudi ya da ABD belki. Burada ucuz vs diye yazanlar varda, degil abi :) Ancak, mutluyum, 1000 kere olsa yine harcansin derdim gecen sezonki performansini gorunce. Diagneler, Gomisler, Falcaolar da bedavaya mal edilmedi.

Aynen oyle. Ancak Saudi ya da ABD belki. Burada ucuz vs diye yazanlar varda, degil abi :) Ancak, mutluyum, 1000 kere olsa yine harcansin derdim gecen sezonki performansini gorunce. Diagneler, Gomisler, Falcaolar da bedavaya mal edilmedi.
aynı düşüncelere sahibiz.
ucuz olsun diye isterlerse saniyeye bölsün parayı bizim taraftar , yine pahalı yine pahalı.

aynı düşüncelere sahibiz.
ucuz olsun diye isterlerse saniyeye bölsün parayı bizim taraftar , yine pahalı yine pahalı.

Aynen ilk sayfada okuduklarima sasirdim. Pahali ulan iste soyle bunu cekinme ne var yani, ama bu is de boyle yapacak birsey yok sen istiyor iyi oyuncu, net oyuncu, yildiz, basacan parayi.. :)

avrupada bu maaşı alamaz diyorsunuzda 5 milyonamı oynar sanıyorsunuz avrupada ,fazla abartmayın bence avrupada dogru düzgün 9 numara yok

Avrupa'da bunu alamaz ama Arabistan'da da 40 milyon alır. Evet bizim kalibremizde bir takıma göre yüksek ama 3 tane ortalama oyuncu yerine 1 tane böyle adam denk getirince parayı basıp alacaksın başka şansın yok.

6 milyon sirf bizim kulupten cikan para mi yoksa icinde sponsorluk var mi?

Fazla ancak yapacak pek birsey yok. Fazla derken bizim gibi ekonomisi olan kulupler icin. Performansi gecen sene gibi gittigi surece bu seviyede bir oyuncuyu burada anca boyle oynatiriz.

Falcao'da bu seviyelerde para aliyordu ve cok daha yasliydi.

Eger ki birkac sene Sampiyonlar Ligi'nde duzenli oynayip ligimizi ilk 5-6 icine sokarsak oyunculari daha dusuk fiyatlara getirmek imkani dogabilir. Tabi bunun icin diger Turk kuluplerinin de Avrupa'da basarili olmasi lazim.

İcardiyi almayıp yerine forvetler alsak ve tutmasa giren maliyet bundan daha fazla olacaktır zamanında bunu fazlasıyla yaşadık ,şu anki yapılan anlaşma dogru

Geri
Üst Alt