GSC Haber Mauro Icardi'nin Temsilcisi Elio Pino: "Galatasaray ile anlaşma sağlayamadık"

Oynama garantisi istiyor diyen serefsizler bunlar

Ben tam olarak kapıları kapattı gibi algılamadım ama gidişat öyle gerektiriyor. Konu sadece yabancı sınırı değil aslında. İcardi yabancı sınırı olmasaydı da mevcut haliyle bizde oynayabilecek durumda değildi. En azından bu maliyetlerle kadroda bulunmasının bir manası yoktu.

Ama kendisi bizim canımızdır, çok büyük emekleri oldu. Taraftar olarak hepimize tekrar futbolu sevdirdi. İnşallah uzak olmayan bir zamanda teknik ekibimize katılır, yine bir şekilde yollarımız kavuşur.

Yolu izi açık olsun, verdiği tüm değerler için sonsuz teşekkürler. Bir nesli Galatasaray'li yaptı. Efsaneler arasında yerini aldı. Gittiği yer de çocukları ile beraber ömrünün sonuna kadar çok güzel bir hayat geçirir inşallah. Çok sevdik, çok değer kattı. Zamanında ayrıldı.

Herşey için teşekkürler kral

Yolun açık olsun...

Bu naciye kayacagim bir gün

Osimhen varken oynama garantisi istemek, takım işleyişine ve otoritesine doğrudan etki veya pay sahibi olmak istemek demektir. Lakin özellikle sakatlık sonrası vücut zindeliği ve aile yaşantısındaki belirsiz çalkantılar sonrası şu şartlarda saygıyı olmasın gerekenden fazlasını gösterdiğimizi düşünüyorum. Biz ayağa kalktık, kendisi de hem maddi hem manevi olarak doyuma ulaştı. Bundan sonrasını iki taraflı veda açıklamalarına yer veriyorum. Yolu açık olsun.

Hala toparlayabileceğine dair son umut kırıntılarımı da Osimhen' in yokluğunda MT arasında ekstra çalışıp açık kapatmak yerine ülkesine gidip olabildiğince geç dönmek suretiyle yok etmişti. Sezon boyunca en ihtiyaç duyulan sezonun final periyodunda bunu yapan adamın gelecek sezon bu sezon olduğundan daha fit duruma gelebileceğine birkaç romantik dışında inanan kalmamıştı herhalde. Ligin gördüğü en klas ve aurası yüksek santrforu 2 sezondan çok daha fazla izleyebilseydik keşke. Aşırı rahat karakteri nedeniyle resmen olmasa da fiilen üst düzey futboldan kopmuş olduğu kanısındayım. Yolu açık olsun...

keşke son kutlamada veda edilseydi. 1 sene daha kalmasının hiçbir avantajı olmayacak. o yüzden hazır mutluyken aramız iyiyken ayrılmak en doğrusu.

En doğru karar olmuş.. Kulübümüze yaptığı katkılar nedeni ile kendisi teşekkür ediyoruz..

Ancak yaptığı işe saygısı olmayan, kilo sorunu olan, yaşını almış bir oyuncu ile astronomik rakamlarla sözleşme yenilememek son derece yerinde olmuş..

Geri
Üst Alt