GSCimbom
Üye Görüşü Mauro Icardi'ye Mobbing Uygulanması!
Murat Durmaz

Üye GörüşüMauro Icardi'ye Mobbing Uygulanması! Sayfa 2

Murat Durmaz ·

Cevap
55
Okunma
1,1K
Sayfa
2/3
Sadece iki sey mumkun su noktada. Ya yonetim tesvik adina taviz verecek ya Icardi mirasini korumak adina kendi cabalayacak. Yonetimin uyusuklugunu ve bekle gor pokitikasindan vacgezmedigini dusunursek ilk secenek olanaksiz. Icardi'nin bazilarina gore duygusalligini, bazilarina gore de umursamazligini dusunursek ikinci secenek te namumkun. Dolayisiyla biraz gec kalindi bu konuda.

10 milyon euro para alan kaptan okan buruk'a mertens kadar post koyamıyorsa her eleştirinin de ortasında olur. okan buruk icardi'yi kullanamıyor ona katılırım ama bu kadar sembol olmuş adamın en azından aldığı para ve gösterilen sevgiye hürmeten çok daha fazla liderlik etmesi ve söz sahibi olması da elzemdir. ben icardi bunu yapabilirse 5 milyon euro'ya 1+1 filan kalmasından yanaydım ama onu yapmaktan bile acizse 1 milyon euro'ya da olsa takımda kalmasına lüzum yok. bize zordayken elini taşın altına koyacak liderler lazım, takım iyiyken devre arası ısınmaya bile çıkmaya tenezzül etmeyen golcüler değil.

ea fc videosunda her şey belliydi. pasam üzülmesin diye "80+ pace var bende" dediğinde üzülmesin diye idare ediyorlar. şampiyon olalım güzelce veda edelim bu kadar.

muhteşem bir video

Böle izledim bende
d1d9247d-d239-4248-b94e-9d656a44d821.webp

Geri