# Maxime Lestienne

Gerçekten büyük bir potansiyel olduğu biliniyor , ancak bu kadar yabancıyı ne yapacağız ?

Hajrovic , ortalama geçirdiği bir DK'nın ardından satılacak gibi bu belli. (5 Mn € minimum)

Ontivero , STSL'den yada Avrupa'dan oynayabileceği bir kulübe kiralanır. (Avrupa'dan olması iyi olur gerekirse ikinci liglere bile)

Chedjou , Fransa pazarına yine iyi bir ücretle satılacaktır , satılmalıdır. (5 Mn € minimum)

Amrabat kendini biraz olsun gösterdi , EPL'den ve La Liga'dan taliplileri olacaktır , satılmalı. (5 Mn € minimum)

Dany , Fransa pazarında yine tanınan bir isim olmadı yurt içine de satılabilir , ancak Toulouse peşinde. (3 Mn € civarı)

Eboue , bir senelik sözleşmesi kaldı gönderilmesi gereken diğer bir isim , sembolik bir rakama satılmalı. (2 Mn €'ya yakın)

Drogba , sözleşmesi bitiyor , teşekkür edilmeli.

Burdisso , bekleneni veremedi , deneme yanılma transferiydi , bonservisinin alınması söz konusu değil.

Muslera , Alex Telles , Melo , Sneijder , Bruma kalır.

agreeful

Tanimiyorum, videoda ayagina hakim ve hizli oldugu goruluyor ama oyun genelinde gormek lazim. O da bizim isimiz degil, scoutlar canli olarak izliyorlardir sanirim.

Belcika medyasina gore Galatasaray 10 milyon euro luk teklif yapmis, ama Brugge 15 milyon euro dan asaga birakmayacakmis..

Belcika cok iyi oyuncular cıkarmaya basladı. Zaten Almanya'dan sonra en iyi jenerasyon onlarda. Bruma'ya verilen para ile alınabilirdi ama Bruma varken 2.bir sol kanat zor..Söyle ki Bruma'ya yedek olabilecek bir oyuncu alırlar.

Özetle; Sol açığa 12-15 m euro arası bonservisi olan bir adam almayız..

Belcika cok iyi oyuncular cıkarmaya basladı. Zaten Almanya'dan sonra en iyi jenerasyon onlarda. Bruma'ya verilen para ile alınabilirdi ama Bruma varken 2.bir sol kanat zor..Söyle ki Bruma'ya yedek olabilecek bir oyuncu alırlar.

Özetle; Sol açığa 12-15 m euro arası bonservisi olan bir adam almayız..

Bence bu adam sağ açık olarak da iyi oynar.

Bruma-Sneijder-Lestienne yapılabilir.:)

Bence bu adam sağ açık olarak da iyi oynar.

Bruma-Sneijder-Lestienne yapılabilir.:)

Abi o zaman da kontejan yetmiyor. Bruma-Sneijder-Bu Arkadas 3 yabancı ediyor. Muslera-Melo-Telles 6..

Bu durumda stoperde 2 yerli. Santraforda da Burak ile devam edecez :(

Tabi bu 6+2'ye gecilirse. 5 yabancı olacaksa zaten yandıgımızın resmidir.

Begeniyorum, ama yabanci santrafor alinacaksa bence bu transfer yabanci kurali varken imkansiz, yani Gokhan Tore yi aliriz galiba gibime geliyor..

PSV kiralik olarak kadrolarina katmis, Al-Arabi de oynuyordu.

Eski hesaptan yazmıştım. Bugün PSV-ManU maçını izlerken tekrar hayran kaldım. PSV'nin 2.golünde yaptığı ortayı (pası) bizde yapabilecek yok.

Sanırım PSV'de kiralıkmış ve Arap takımında oynuyor. Sene sonu keşke bir tane akıllı olsa da alabilse.

Bugün bir kaç yerde gördüm. Rubin Kazan borç batağındaymış ve çoğu önemli oyuncusu ayrılmak istiyormuş. Lestienne özellikle devre arasında tam bir fırsat hamlesi olur. Kafa olarak biraz rahatsız olabilir çünkü en zirve döneminde daha 22 yaşında Araplara gitti. Sonra orada yapamadı tabi ki ve Genoa,PSV'de kiralık oynadı. Geçen yazdan beri Rubin Kazan'da. Potansiyeli üst düzeyde, eğer biraz akıllanırsa rahatlıkla inanılmaz fiyatlara satarız.

Maxime Lestienne - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

https://www.youtube.com/watch?v=gvrkEgzezMg

DQbSC1_UEAAsb1s

Lestienne icin sorunlu biri diyorlar, bu takimdan ben kimseyi almam

YouTube avına çıkmışsın yine renktaş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

PSV de bile goze giremedi. Sicak bakmiyorum.

Geri
Üst Alt