Mayıs 2015 Galatasaray Başkanlık Seçimi | Takip Başlığı

GSC Root

Root Administrator
Yönetici
Administrator
Root Administrator
25 Ekim seçimiyle göreve gelen Duygun Yarsuvat ve ekibi, Mayıs 2015 'e dek görevde kalacağını ve görev sürelerinin dolmasıyla birlikte yeniden seçim yapılacağını bildirmişti.

Yapılacak bu yeni seçim ve öncesindeki tüm aday değerlendirmeleri bu alt forumda tartışabiliriz.

Yapılacak bu seçimin kulübümüze hayırlı olmasını dileriz.

GSCimbom.com Yönetimi

Loser Turgay yine aday oluyormuş galiba.

Sanirim Turgay Kiran ve Adnan Öztürk kesin adaylar.
Cemal Özgörkey de olabilir diyorlar. Belkide yine Ünal baskan.
Sinan Engin de Faruk Süren diyordu.

Bu süreci en iyi şekilde atlatıp, futboldan anlayan yöneticilerle yeni bir yönetim gelmeli. Lütfen nüfûz sahibi göbekli iş adamları uzak dursun.

Sporu spordan anlayan akademisyenler yönetmeli.

GT-I9300 Tapatalk

Içinde abdürrahimin olmadığı bir yönetim hayal ediyorum.

Duygun Yarsuvat'ı kim getirdiyse 7 aylığına, O'nun istediği biri 3 sene kulübe vekalet edecektir. Yine lig içerisinde bir şampiyonluk yarışı olur, 10-15 senede bir çeyrek final Avrupa'da yetinip dururuz.

Tüm ipler Ali dürüstün ellerinde

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yerli çetesini yok edebilecek yonetim istiyorum.Abdurrahim,Ali Dürüst ve Duygun baskandan bir cacik olmayacagi belli.Elimizdeki en iyi Sneijder-Bruma ikilisini yollamaya calisipta Selcuk-Burak ikilisini kadromuzda tutan zihniyeti de anlamak mumkun degil.

Son düzenleme:
albayrak gibi türk futbolcuları kayıran eskı kafalı adamlardan kurtulma vaktı artık profesyoneller yonetsın su kulubu

turgay kıran tek aday girse yine kazanamaz neyin peşinde bu adam :D

Adnan polat
Adnan sezgin
Fatih goksen
Bulent tulun
Candan ercetin
Abdurahim albayrak

Futboldan anlayan biri olsun. Gerisi kendiliginden gelir zaten. Unal baskan gibi 3-5 cilek de getirirse fena olmaz :)

Geri
Üst Alt