Mayıs 2015 Galatasaray Başkanlık Seçimi | Takip Başlığı

Öztürk - Dürüst - Albayrak 3'lüsünün olacagı bir yönetim olur insallah.

Bakalim kimler aday olacak. Bari bu defa daha genc bir nesil, vizyonu olan ve kucuk beyinli adamlar gelmese su yonetime.

Boşuna kasmayın beyler. Adnan Öztürk gümbür gümbür geliyor. Adam çalışmalarına 25 Ekim'den başlamış. İnşallah da o olacak yoksa liselilerin seçtiği başkanlardan hayır gelmez. Zamanında Adnan Polat'la girdiği seçimde de desteklemiştim. Belki seçilseydi 5'likler , 8'likler görmeyecektik. O zaman başlayacaktık kurumsallaşmaya ama tabii derin GS olduktan sonra zor o işler.

Bakalim kimler aday olacak. Bari bu defa daha genc bir nesil, vizyonu olan ve kucuk beyinli adamlar gelmese su yonetime.
abdül gibi sovmenler olmasin kafi!!
faruk süren-ali dürüst veya adnan öztürk-x yönetimi arasinda gecicek diye düsünüyorum..
polatci tayfasi bi daha secime girmez!!

☆$☆

Ali Durust yakisir

Adnan Öztürk çok büyük bir terslik olmazsa aday olacak.

Ayrıca Faruk Süren başkanlığında Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ın da olacağı bir listeden daha bahsediliyor. Böyle bir liste çıkarsa Adnan Öztürk'ün de bu listeye girmesini isterim açıkçası.

Eğer Adnan Öztürk ve Faruk Süren ayrı ayrı aday olurlarsa karar vermek kolay değil. Futbol anlamında Faruk Süren tarafı daha ağır basıyor ama ekonomik anlamda da Adnan Öztürk çok doğru açıklamalar yapıyor.

Vizyonlu
Zengin (maddi destek olsun )
Şikeyle veya şike yapanlarla çalışmak istemiyor
Kötü olduğumuz dönemlerde kaçmasin

da kim olursa olsun

Bu 4 aday içerisinden şüphesiz Adnan reyiz kazanacaktır

Adnan Öztürk: Görevdeyken bile aklımda Hamza Hamzaoğlu vardı. Yenilikçi birisi

Demek ki seçilirse hamza hocayla uzatırız isteğim daha da arttı ..

Geri
Üst Alt