Mayıs 2015 Galatasaray Başkanlık Seçimi | Takip Başlığı

yeni türkiyeye yakışan bir başkan olmalı adnan öztürk VETO

Galatasaray'ın bir futbol takımından fazlası olduğunun farkında olan bir başkan gelsin istiyorum. Özelliklede vizyonu Galatasaray'a yakışır biri olmalı.

Ali Dürüst ve Adnan Öztürk kapışması yaşanacak gibi geliyor şahsen bana , tabi güçlerini bir yönetimde birleştirmeleri daha iyi.

Faruk Süren'in ekibinde olsa mesela ikisi de gerçekten çok iyi olur.

Adnan Öztürk'e sıcak bakıyorum ama yapılacaklar çok önemli. Galatasaray markasını kullanabilecek vizyonda birisi olmalı.

Son düzenleme:
amatör şubelerin kapatılmasını istemeyen liseliler sponsor olsa bari branşlara ama yok nerde

kim şahin görünümlü olursa ve iddialı konuşursa o kazanmasın.Seçildikten sonra hepsi süt dökmüş kediye dönüyor.

Gerçekten bu kadar adayla seçime girilecekse olumlu diyebilirim.

Ama bu adayların hiç biri tek başına bu kadar yıl yaşanan zaafiyetleri telafi edemez. Bunca yıl yapılan hataların, yanlışların geri dönüşü kolay iş değil.

Başkan adaylarının niyeti Galatasaray'a hizmetse gerçekten seçimi kim kazanırsa kazansın destek olmalılar. Bunları hepsi muazzam iş adamları, kulüpte her bir birimi biri devralsa işte o zaman Galatasaray şahlanır. Öteki türlü yine biri tek başına gelecek, diğerleri kenara çekilip zaman zaman zarar bile verecekler. Kör topal ilerlemeye devam.. Tabii nereye kadar sürer bilemiyoruz.

Arkadaş bu kadınlar kısırla hariboyu nasıl aynı anda yiyor

muhtemelen seçim gününe kadar birleşmeler olur ve 2ye düşer aday sayısı

ali dürüstün aday olacagını sanmam,faruk sürende öyle,dursun özbek kararsız ihtiyarlardan destek gelirmi ona bakıyor

adnan öztürk aylardır hazırlık yapıyor eger güclü bir liste yaparsa bunaklar destek vermese bile seçilebilir

adnan öztürk seçilmeli hem taraftar seviyor hem futboldan anlıyor

divanda genelde ilk birkaç sandık 90-100 yaş üzeri olanların yani onların yönlendirmeleri çok fazla,derin gs dedikleri o.

Baskanlığa adaylığını bir kez daha açıkladı Adnan Öztürk. Yanına alacağı ekiple birlikte seçilebilir.

Geri
Üst Alt