Mayıs 2015 Galatasaray Başkanlık Seçimi | Takip Başlığı

Artık bizimde genç başkanımız olsun. Adnan Öztürk bence başarılı olacaktır. Hem vizyonlu hemde yeri geldiği zaman sert olabilen kişi. Umarım seçimi kazanır.

Ali Dürüst ve Adnan Öztürk kapışması yaşanacak gibi geliyor şahsen bana , tabi güçlerini bir yönetimde birleştirmeleri daha iyi.

Faruk Süren'in ekibinde olsa mesela ikisi de gerçekten çok iyi olur.
Ali Dürüst malesef kalıbının adamı değil , her zaman ikinci adam olarak kalıp risk almadan görevini yapmayı yeğleyecektir.

Melo hakkinda cok olumlu konustu. En buyuk korkum melo'yu gondermesi. Onun yerini kisa vadede dolduramayiz. Mutlaka genc bir on libero almamiz lazim gelecekte onun yerini doldurabilevek.

Adnan Öztürk başkan olmamalı. Yabancı düşmanı herif.

Bu Adnan Öztürk'e kanım bir türlü ısınmadı. Sinsi gibi geliyor bana.

Adnan Öztürk : Ünal Aysal ve İnan Kıraç birlikte de aday olsa kararımdan geri dönmeyeceğim.

gemileri yakmış baskan :)

Adnan Öztürk hakkında düşüncelerim oldukça olumlu fakat adamın yabancılar hakkındaki düşünceleri oldukça düşündürücü... 1 yanlışı tüm doğrularını götürüyor

Son düzenleme:
Sneijder'in kalıp kalmayacağını baskan değil. Teknik ekip ve teknik direktör belirler demiş, kadroyu 24 kişiye düşüreceklerini de eklemiş.

Yabancı sınırının kalkacağı bir ligde, yabancıya düşman olan gelmesin bir zahmet. Yerlilere harcanan milyonlara dünya yıldızlarını getirirdi bu takım.

Yani kadroda 10 yabancı istiyor.
Mantikli, cogu sahada olacaksa sikinti olmaz.
Fazla abartmamak lazim yabanci isini sezon ortasinda kural degisir bu tff. Sezon lrtasinda playoff zirvasini cikardiklari gibi.
Yapilacak sozlesmelerde max. bu yabanci sinirinin bitis tarihine gore olmali. Insallah gelecek yonetim biraz kafayi kullanir. Elde patlamasin bu seneki gibi.
Hem kiralik ver hem paralarini biz odeyelim, dunyada esi benzeri yoktur bunun.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mantikli, cogu sahada olacaksa sikinti olmaz.
Fazla abartmamak lazim yabanci isini sezon ortasinda kural degisir bu tff. Sezon lrtasinda playoff zirvasini cikardiklari gibi.
Yapilacak sozlesmelerde max. bu yabanci sinirinin bitis tarihine gore olmali. Insallah gelecek yonetim biraz kafayi kullanir. Elde patlamasin bu seneki gibi.
Hem kiralik ver hem paralarini biz odeyelim, dunyada esi benzeri yoktur bunun.

Aynen öyle. Şu takımda Melo, Sneijder, Muslera seviyesinde 10 adamı bırak 7-8 adam olsa bile alır gider takım. Sıradan 14 adam alacağımıza, Söylediğimiz düzeyde 8 tane dam fazlasıyla yeter kısa vadede. Bir anda 10 iyi yabancı almak kolay değil.

Adnan ozturk konusunda ciddi sekilde kafam karisik. Sag gosterip sol vurabilecek bir tip.

Beni asil dusunduren sey asiri prensip sahibi olmasi. Ornegin melo-riera olayinda "melo'yu yollarim" demisti. Bu da tabiki bizim takimimizin zararina olurdu. Prensipleri ugruna bir cok seyi feda edebilecek bir insan. "Kaybetmek kolay, kazanmak olay" deyimine bakarsak prensibinden vazgecmemek icin kaybetmeyi yegleyen bir tip. Bu yapida bir insan GS gibi kocaman ve basariya ac bir camiayi yonlendirebilir ve basariya goturebilir mi? Supheliyim.

Aynen öyle. Şu takımda Melo, Sneijder, Muslera seviyesinde 10 adamı bırak 7-8 adam olsa bile alır gider takım. Sıradan 14 adam alacağımıza, Söylediğimiz düzeyde 8 tane dam fazlasıyla yeter kısa vadede. Bir anda 10 iyi yabancı almak kolay değil.
Iyi degilin yaninda alacak gucumuzunde oldugunu sanmiyorum.
Hmzaoglu kalacaktir onun istekleri ne olacak o onemli, kulubu fazlasiyla dusundugunu saniyorum(cekiniyoda olabilir) buda mumkun, neye gore transfer politikasi uygulayacaz zaman gosterecek, muslera sneijder melo ayarinda oyuncular yerine bi ahenk yakalayip oyle devam etmek mantikli olani.

Adnan ozturk konusunda ciddi sekilde kafam karisik. Sag gosterip sol vurabilecek bir tip.

Beni asil dusunduren sey asiri prensip sahibi olmasi. Ornegin melo-riera olayinda "melo'yu yollarim" demisti. Bu da tabiki bizim takimimizin zararina olurdu. Prensipleri ugruna bir cok seyi feda edebilecek bir insan. "Kaybetmek kolay, kazanmak olay" deyimine bakarsak prensibinden vazgecmemek icin kaybetmeyi yegleyen bir tip. Bu yapida bir insan GS gibi kocaman ve basariya ac bir camiayi yonlendirebilir ve basariya goturebilir mi? Supheliyim.
Kendi hatasi o konu. Bikac hafta once bende olsa boyle yaparim soyle keserim demesi o aciklamaya surukledi kendini.
Lafinin arkasinda da duruyor ama o makama gelecek bi isim bu soylemelerden uzak daha ilimli cunleler kurmak zorunda ki ozturk gibi prensip sahibi biri icin, sonuclari galatasarayi etkiler cunku.

Geri
Üst Alt