Yani yonticiyken sert cikislar yapabiliyordu ama baskan makamindaki bir insan - senin de dedigin gibi - daha ilimli ve daha kurnaz olmali. Adnan ozturk cok direk bir insan. Ornegin bugun resmen befret kustu unal aysal ve inan kirac hakkinda. Bence boyle konusmalar ona kaybettirir ve - serhat ulueren'in de dedigi gibi - antipatiklestiriyor. Ayrica is hayatinda yoneticilik yapmis ama hicbir zaman 1 numara ol(a)mamis birisi. Gs camiasi icinde hic bir vakfi veya sirketi patron olarak yonetti mi bilmiyorum ama sanmiyorum. Yani sonuc olarak baskanlik gomleginin ona 2-3 numara buyuk gelebilecegini dusunen uyeler olabilir.
Bence unal aysal adayligini koyarsa baskan secilir. Aday olacagini da dusunuyorum acikcasi. Bu da adnan ozturk gibi bir degerin kaybolmasina da yol acar. Zor bir durum.
Fazla sinirli ozturk, kendini kaybedip sozler soyleme, sonrasinda hatayi hatayla kapama gibi kotu sonuclar dogurabilir.
Dedigin gibi cok direkt bi insan buda kaybettirir her ne kdr karakter olarak dik tutunsada. Biz kivirtan sozunun arkasinda durmyaacak bi baskan istemiyoruz herhalde ama melo olayindaki hataya dusmeyecek olan birini istiyoruz.
Aysal cok zeki adam, cebinden cikarir karsisinda kim olrsa olsun. Lakin tekrar aday olacagini sanmam yapmayacaktirda.
51milyon gibi bi rakam acik vermisiz aysal yonetiminde ve neredeyse patliyordu kendine bu para, bu korku bile fzlasiyla yeter.
Yasattigi cok guzel seyler vardi, hatalarda. Guzel seyler agir basiyor ve basarili sayilacak bir donemden gecirdi bizleri.
Hersey cok daha iyi olabilirdi ama gerek federasyon(dengeleme politikasi) gerek yinetimde yaptigi hatalar ve kurumsallasma isini fazla hizli yapma istegi sonunu, sonumuzu getirdi. Dedigim gibi bu yastan sonra girmez o topa, belki ufak tefek sponsorluklarla dsstek olur.
Ki ibra edildikten snra basket takimina destek olacagi soyleniyordu. Olurda insallah.
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi