Mayıs 2015 Galatasaray Başkanlık Seçimi | Takip Başlığı

Acaba fernandao, guray vural ve bilal kisa dedikodulari adnan ozturk-hamza hamzaoglu'ndan mi kaynaklaniyor. Bana oyle geliyor cunku ozturk demin canli yayinda "surekli gorusuyoruz" demisti. Transfer olarak da anlattigi profile uygun adamlar. Hem yerli hem maliyetleri az.

İnan Kıraç'ın oyuncağı olacak koca kulüp o yüzden Adnan Öztürk yada Kıraç'ın dümeninde ki her hangi bir ismi istemiyorum.

Bn daha cok albayrakin etkiledigini dusunuyorum, etkilemek yanlis olabilir daha cok fikir alisverisinde bulunmasi diyelim.
Albayrak'inda dursun ozbek'in kadroda olmasina bakarsak, ozturk hamzaoglu arasinda su an hicbirsey olamaz.
Baskan olursam diye yol yapiyodur ozturk. Lakin soylediyse eger fernandao haric, gittigi yol, yolda degil bunu belirteyim.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi degilin yaninda alacak gucumuzunde oldugunu sanmiyorum.
Hmzaoglu kalacaktir onun istekleri ne olacak o onemli, kulubu fazlasiyla dusundugunu saniyorum(cekiniyoda olabilir) buda mumkun, neye gore transfer politikasi uygulayacaz zaman gosterecek, muslera sneijder melo ayarinda oyuncular yerine bi ahenk yakalayip oyle devam etmek mantikli olani.

Alırız alamayız, hangisi daha iyi olur onu tartışmıyorum. Ama alacaksak diyorum 14 yabancıyı doldurmak amaç olmamalı. Doğru ve kaliteliyi almak olmalı.

Alırız alamayız, hangisi daha iyi olur onu tartışmıyorum. Ama alacaksak diyorum 14 yabancıyı doldurmak amaç olmamalı. Doğru ve kaliteliyi almak olmalı.
Tabi tabi orasi kesin, az olsun kaliteli olsun. :)
+++Karakterli olsun :)

Yani yonticiyken sert cikislar yapabiliyordu ama baskan makamindaki bir insan - senin de dedigin gibi - daha ilimli ve daha kurnaz olmali. Adnan ozturk cok direk bir insan. Ornegin bugun resmen befret kustu unal aysal ve inan kirac hakkinda. Bence boyle konusmalar ona kaybettirir ve - serhat ulueren'in de dedigi gibi - antipatiklestiriyor. Ayrica is hayatinda yoneticilik yapmis ama hicbir zaman 1 numara ol(a)mamis birisi. Gs camiasi icinde hic bir vakfi veya sirketi patron olarak yonetti mi bilmiyorum ama sanmiyorum. Yani sonuc olarak baskanlik gomleginin ona 2-3 numara buyuk gelebilecegini dusunen uyeler olabilir.

Bence unal aysal adayligini koyarsa baskan secilir. Aday olacagini da dusunuyorum acikcasi. Bu da adnan ozturk gibi bir degerin kaybolmasina da yol acar. Zor bir durum.

Kendi hatasi o konu. Bikac hafta once bende olsa boyle yaparim soyle keserim demesi o aciklamaya surukledi kendini.
Lafinin arkasinda da duruyor ama o makama gelecek bi isim bu soylemelerden uzak daha ilimli cunleler kurmak zorunda ki ozturk gibi prensip sahibi biri icin, sonuclari galatasarayi etkiler cunku.

nedense hep Muharrem Ince geliyor aklima Adnan Öztürk hakkinda okudugumda

Adnan Öztürk'ün bana göre vadettiği en öneli yenilik yönetim modeli.

Bu ülkede yönetim modelini radikal şekilde değiştiren kulüp arayı açıp gidecektir. Güney Kore ile Kuzey Kore gibi fark açılır bu radikal, rasyonel değişimi yapanla yapmyan arasındaki fark.

Adnan Öztürk kesinlikle gelmemeli. Adam şimdiden futbol harici branşları kapamanın peşinde.

Kendi hatasi o konu. Bikac hafta once bende olsa boyle yaparim soyle keserim demesi o aciklamaya surukledi kendini.
Lafinin arkasinda da duruyor ama o makama gelecek bi isim bu soylemelerden uzak daha ilimli cunleler kurmak zorunda ki ozturk gibi prensip sahibi biri icin, sonuclari galatasarayi etkiler cunku.

Cok onemli bir konuya deginmissin. Albayrak'i yanina alan - forumda ne kadar sevilmese de- 5-10% arasi fazla oy toplar bence. Cunku albayrak kulubun basarisi icin gecesini gunduzune katan ve ber konuda destek olmaya calisan birisi. Camia ve hatta onu sevmeyen taraftarlar bile bunun farkinda. Ornegin bir albayrak sayesinde sergen gibi adam performansinin maksimumuna cikiyordu; eminim lincoln ve keita da daha basarili olurlardi; hatta drogba gitmeyebilirdi.

Sonuc olarak bence albayrak onemli bir secim kozu ve herkes onu yaninda isteyecektir.

Yani yonticiyken sert cikislar yapabiliyordu ama baskan makamindaki bir insan - senin de dedigin gibi - daha ilimli ve daha kurnaz olmali. Adnan ozturk cok direk bir insan. Ornegin bugun resmen befret kustu unal aysal ve inan kirac hakkinda. Bence boyle konusmalar ona kaybettirir ve - serhat ulueren'in de dedigi gibi - antipatiklestiriyor. Ayrica is hayatinda yoneticilik yapmis ama hicbir zaman 1 numara ol(a)mamis birisi. Gs camiasi icinde hic bir vakfi veya sirketi patron olarak yonetti mi bilmiyorum ama sanmiyorum. Yani sonuc olarak baskanlik gomleginin ona 2-3 numara buyuk gelebilecegini dusunen uyeler olabilir.

Bence unal aysal adayligini koyarsa baskan secilir. Aday olacagini da dusunuyorum acikcasi. Bu da adnan ozturk gibi bir degerin kaybolmasina da yol acar. Zor bir durum.
Fazla sinirli ozturk, kendini kaybedip sozler soyleme, sonrasinda hatayi hatayla kapama gibi kotu sonuclar dogurabilir.
Dedigin gibi cok direkt bi insan buda kaybettirir her ne kdr karakter olarak dik tutunsada. Biz kivirtan sozunun arkasinda durmyaacak bi baskan istemiyoruz herhalde ama melo olayindaki hataya dusmeyecek olan birini istiyoruz.
Aysal cok zeki adam, cebinden cikarir karsisinda kim olrsa olsun. Lakin tekrar aday olacagini sanmam yapmayacaktirda.
51milyon gibi bi rakam acik vermisiz aysal yonetiminde ve neredeyse patliyordu kendine bu para, bu korku bile fzlasiyla yeter.
:)

Yasattigi cok guzel seyler vardi, hatalarda. Guzel seyler agir basiyor ve basarili sayilacak bir donemden gecirdi bizleri.
Hersey cok daha iyi olabilirdi ama gerek federasyon(dengeleme politikasi) gerek yinetimde yaptigi hatalar ve kurumsallasma isini fazla hizli yapma istegi sonunu, sonumuzu getirdi. Dedigim gibi bu yastan sonra girmez o topa, belki ufak tefek sponsorluklarla dsstek olur.
Ki ibra edildikten snra basket takimina destek olacagi soyleniyordu. Olurda insallah.

Adnan Öztürk kesinlikle gelmemeli. Adam şimdiden futbol harici branşları kapamanın peşinde.

Kapayacağım demiyor ki? Zaten sürekli bir sıkıntı yaşayıp küme düşme noktasına gelen bu branşlar bence de en azından kulübün şu ani buşunduğu durumdan kurtarılana kadar yarışmalardan çekilmeli ve eğitim işi görmeli ve sonra tekrar güçlü şekilde dönmeli.

Şu an cepten yiyen birşeyden öte geçmiyor. Son 2 yıl yaşananlar pek sık olan şeyler değil. Sürdürülemeyen başarılara aldanarak planlama yapılamaz.

Adnan Öztürk yöneticiyken eyvallah ama başkanlık yapamaz gibi geliyor. Bazı projeleri var evet çok güzel projelerde ama bazı söylemler var ki intihar edilesi.

O yüzden eğer karşısına güçlü biri çıkarsa bir daha gelememek üzere el sallar. Bu yabancı sınırı konusunda ve aşırı türkçü oluşu başına bela açabilir.

Kapayacağım demiyor ki? Zaten sürekli bir sıkıntı yaşayıp küme düşme noktasına gelen bu branşlar bence de en azından kulübün şu ani buşunduğu durumdan kurtarılana kadar yarışmalardan çekilmeli ve eğitim işi görmeli ve sonra tekrar güçlü şekilde dönmeli.

Şu an cepten yiyen birşeyden öte geçmiyor. Son 2 yıl yaşananlar pek sık olan şeyler değil. Sürdürülemeyen başarılara aldanarak planlama yapılamaz.
Tamamen yerli oyuncularla mücadele olayı toparlayana kadar çok mantıklı ama ara vermek, sanmıyorum ya.

küme düşme durumuna gelen hangi branşımız var ki? Basketbol ve voleybolda hep üst sıralardayız. diğer branşları takip etmediğimden bilmiyorum. Hem koskoca Galatasaray tarihinde nerde görülmüş maddi olanaklar yetmediği için takımları ligden çekmek? Ben bunu kabul edemem. Bu branşları doğru düzgün sponsor bulmaya uğraşmayıp kapamayı düşünüyorsa gelmesin. Bize çözüm üretecek başkan lazım, branşları kapamayı herkes bilir.

Az önce Gökmen Özdemir çok güzel eleştirdi. Reform diyorsun para götürürlmücek diyorsun bu klubün başına bruno heiderscheid i yaptığın anlaşma ile bela ettin.

gelin gelin albayrağı da al gel hamza hoca da kalsın toplayalım 20 türk 4 yabancı futbolcu olsun yalayalım evlatlarımızı elalem toplasın yabancıları

Her ne kadar yabancı konusunda şüphelerim olsada Adnan Öztürk'ün takım için doğru seçim olacağını düşünüyorum.

Hepimiz yabancı düşmanı diyoruzda Ribery getiren Öztürk değil mi? Tam detayını bilmiyorum.

Adnan Öztürk eğer başkan seçilecek olursa beni en çok heyecanlandıracak olay , yönetim şeklini değiştirecek olması. Artık Kulüp işlerini bilmeyen tarafından değil profesyonellerin yapması olacak.

faruk suren yada alı durust en mantıklı secenek gıbı duruyor..olmadı adnan ozturk

Geri
Üst Alt