Mayıs 2015 Galatasaray Başkanlık Seçimi | Takip Başlığı

Aysal baskanim nolur geri dön nolur...

Baska forumlarda lafimi yutmamak icin seni emikliyemiyorum ama burda hunharca yapacagim cesur yurekli botokslum benim

ali durust gelir bu tararftar yine bahane bulur , o yuzden bize Aziz Yildirim gibi diktator lagzim:smile-new:

Her ne kadar yabancı konusunda şüphelerim olsada Adnan Öztürk'ün takım için doğru seçim olacağını düşünüyorum.

Hepimiz yabancı düşmanı diyoruzda Ribery getiren Öztürk değil mi? Tam detayını bilmiyorum.

Adnan Öztürk eğer başkan seçilecek olursa beni en çok heyecanlandıracak olay , yönetim şeklini değiştirecek olması. Artık Kulüp işlerini bilmeyen tarafından değil profesyonellerin yapması olacak.

Dogru, haklisin. Hatta zamaninda drogba'yi öneren de oydu yanilmiyorsam. Ustelik bonservisi 350.000 avro falandi galiba. Az maliyetli ama kaliteli oyuncu bulabilecek kapasitede.

Lakin baskan scoutluk yapip oyuncu arastirir mi orasi ayri mesele. Bence adnan ozturk gelecekse yonetici olarak gelmeli. Baskanlik mevkisi protokol falan bir suru is gerektiriyor. Yonetici olarak cok daha faydali ve basarili olacagina inaniyorum.

Son düzenleme:
acikla artik adayligini unal baskan

Aysal bakanliga koyarsa adayligi kesin kazanir, ciddi saglam ekiple gelir cunku.
Bugunki cikan haberlerde de albayrak ve durustun aniden yeni yonetimde olmama kararini buna baglayabiliriz herhalde.
Her ne kdr zor gozuksede bi kipirdanma var aysal kanadinda.
Bakalim 10gune cikar kokusu :)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarim döner :hat:
Diger adaylar sanki Adnan Polat gibi olacak...
Aysal yada genç birinin olmasını isterim :)

ee noldu Aysal aday olmuyor mu şimdi? :D

Dursun Özbek:"Ünal Aysal'ın tekrar aday olmayı düşündüğünü biliyorum. Ben son kararımı vermiş değilim. 3 gün daha düşüneceğim"

Ooooooooooo geliyor geliyor Büyük Başkan geliyorrrr :cimbombom::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Yalnız umarım bu adaylık şampiyonluğa malolmaz..hiç olmazsa seçilirsem Hamza Hocayla devam edeceğim desin.

Aysal tekrar başkan olmalı. Gerisi tırt.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Resmî başkan Adayları;
Turgay Kıran
Adnan Öztürk
Mustafa CengizA
day olması beklenenler
Dursun Özbek
Ahmet Özdoğan
Ünal Aysal (belirsiz)

Aysal aday olursa diğer adaylar tek bir yönetimde birleşse bile kazanabilir.

Geri
Üst Alt