Hayyam Ulvi
Parçalı Üye
- 20 Aralık 2012
- 3.712
- 131
- 883
ah ünal başkan ah...
Anadolu kulübüne bile başkan olamayacak kişilere kaldık
Anadolu kulübüne bile başkan olamayacak kişilere kaldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum. Lig sonrasına birakilmali bu seçim.![]()
Şahan Gökbakar 4 gün önce paylaşmıştı, sorun olacağını düşünmüyorum.
boş yapmayın
dursun özbek gelecek dertler bitecek
Sen daha yatmadınmı yaramaz?
boş yapma
buraya yazdigima göre...
Bak sen. Bide laf çeviriyor....Yarın 19 mayıs tatil. İyisiniz.![]()
mayısın başından beri okula gitmiom
Ne o? Hastamısın?
Başkan adayı Prof. Dr. Ahmet Özdoğan :
-15 milyon Dolar yatırımın sonucunda her yıl 5 milyon Dolar kar oluyorsa Mecidiyeköy'ün her binası otel olur. Genel Kurul, Ali Sami Yen Otel projesi için karar versin.
-GS TV, dergi ve radyoda adalete göre iş veririz. 'Başkan dedi, benim yakınım' falan yok!
-İletişim konusunda çok önemli isimler yönetimimde. İki sene içerisinde Bayern Münih, Real Madrid, Barcelona neyse onları yakalarız.
-1 milyar TL değerindeki bir kulübün CEO'su olmaz mı? Kafamda buraya uygun 3 kişi var…
-Ben yönetim kurulunun TV'si olan GS TV'ye çıkmam. Galatasaray'ın parasına da mülküne de sahip çıkacağız.
-Dursun Özbek seçilirse Ergin Ataman gider.Ama biz Ergin hocayı yedirmeyiz.
otel ve ergin hoca konuları kafamı karıştırdı topsakal denen herif dursun başkanın listesnde
Dikkat ediyorum da GSde Özbek disinda diger baskan adaylari nasil kaynak yaratacaklari hakkinda hic konusmuyorlar. Göreve geldiklerinde 50 milyon euro ödeme varmis Gsde. 30-40 milyon eurolukta transfer yapsa, maas+bonservis. En az 80-90 milyon euro eder. İlk basta böyle bir rakama ihtiyac var.
Olamazsaniz, ihtimali cok yüksek. O zaman ne olacak? Sampiyonlar liginde GS, gruptan ciktigi sene 22 milyon euro aldi toplamda. 3-4 milyon euroda sampiyonluk geliri olsa. 28 milyon euro. 90 milyon euroyla epey bir ucurum var.Şampiyonluk+şampiyonlar ligi geliriyle rahatlıkla ödenir.
Olamazsaniz, ihtimali cok yüksek. O zaman ne olacak? Sampiyonlar liginde GS, gruptan ciktigi sene 22 milyon euro aldi toplamda. 3-4 milyon euroda sampiyonluk geliri olsa. 28 milyon euro. 90 milyon euroyla epey bir ucurum var.