Mayıs Takvimi

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Neden Mayıslar Bizimdir diyoruz?
İşte bu yüzden :

17 Mayıs : Uefa kupası

1. Yıldız : 11 Mayıs
2.yildiz : 17 Mayıs
3.yildiz : 21 Mayıs
4.yildiz: 24 Mayıs
5.yildiz : 18 Mayıs

12 Mayıs 2012: tarihi Kadıköy şampiyonluğu

19 Mayıs : Atatürk’ü anma , gençlik ve spor bayramı

20.Mayıs: Ali sami Yen doğum günü
29 Mayıs: Ali Sami Yen vefatı

15 Mayıs 2011 :Ali Sami Yen spor kompleksinin açılışı

Mayıs ayının son haftası : geleneksel Galatasaray lisesi mezuniyet ve kızıl kurdele töreni

1 Mayıs : İşçi ve emekçi bayramı

Unuttuğum yada düzeltilmesi gereken tarih varsa belirtin lütfen..

17 Mayıs'ta asıl önemli olan UEFA Kupası tabi.

19 Mayıs'ta da 5. yıldız yolunda 2 şampiyonluk yaşadık tabi ki.

14 Mayıs 2006 şampiyonluğu da kırılmanın başladığı yer olarak önemli.

Galatasaray Spor Kompleksi yalnız Ocak 2011'de açılmamış mıydı? Kaçırdığım bir şey varsa sorry. Resmi açılış oraya sarktıysa vb.

19 Mayıs'ta da 5. yıldız yolunda 2 şampiyonluk yaşadık tabi ki.

14 Mayıs 2006 şampiyonluğu da kırılmanın başladığı yer olarak önemli.

Galatasaray Spor Kompleksi yalnız Ocak 2011'de açılmamış mıydı? Kaçırdığım bir şey varsa sorry. Resmi açılış oraya sarktıysa vb.
Sami Yen açılışı bilgisini ChatGPT ‘den aldım neyi resmi kaynak kabul ediyor bilmiyorum Ama verdiği bilgi şu şekilde

🏟️

Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin Resmi Açılışı

• Tarih: 15 Mayıs 2011 (Tam tarih çeşitli kaynaklarda değişebilir ama bu tarihe yakın)
  • Önemi: Türk Telekom Arena (şimdiki RAMS Park) stadı ilk kez taraftarlarla buluştuğu dönemler. Galatasaray’ın modernleşme sürecinde önemli bir adım.
  • Not: Resmî açılış Ocak 2011 olsa da, tam kapasite kutlamalar ve ilk büyük derbiler Mayıs’a denk gelmiştir.

IMG_3095.webp

🏟️

• Tarih: 15 Mayıs 2011 (Tam tarih çeşitli kaynaklarda değişebilir ama bu tarihe yakın)
  • Önemi: Türk Telekom Arena (şimdiki RAMS Park) stadı ilk kez taraftarlarla buluştuğu dönemler. Galatasaray’ın modernleşme sürecinde önemli bir adım.
  • Not: Resmî açılış Ocak 2011 olsa da, tam kapasite kutlamalar ve ilk büyük derbiler Mayıs’a denk gelmiştir.

🏟️

Tebrikler GIF by TEI

Sami Yen açılışı bilgisini ChatGPT ‘den aldım neyi resmi kaynak kabul ediyor bilmiyorum Ama verdiği bilgi şu şekilde

🏟️

Ekli dosyayı görüntüle 286956

🏟️

🏟️

Doğrudur o zaman abi.

2011 de geçtik Ocak'ta ama resmi açılışı o tarihtir muhtemelen.

bu motto güzel bir motto tabii ki

hatta bir yerde takvim şeklinde boş kalan mayıs günlerini doldurmalıyız diye tombalamsı tablo vardı.

ama Dursun başkanın son basın toplantısı gibi olan konuşması hariç Avrupa vurgusu çok az oluyor.

hep 26 ve 6ıncı yıldız ön plana atılıyor - bu bana göre yanlış.

1 yönetici "Avrupada olmamız gereken yarışmada başarılı süreç geçirip istikrarlı şekilde o hedefe yürüyeceğiz" dese Erden Timur'un asbaşkanı olsun derim. kimsenin bunu dediğini duymuyorum uzun süredir.

aslinda kulup takvim cikarsa guzel satar

Geri
Üst Alt