Maymun Çiçeği Hastalığı Afrika'da Hızla Yayılıyor

Ne yaptınız ulan? Maymunla ilişkiye mi girdiniz? Çin ve Afrika atom bombaları ile dümdüz edilmeli.

temasla geçiyormuş,
Her türlü temas bu arada.
Denediğiniz giysiden uyuz gibi bulaşabilme ihtimali bile varmış.

14 gün sürüyormuş hastalık, sırma, yüksel ateş, grip gibi vb. semptomları varmış.

En önemli korunma yöntemi hastalığa yakalanmamak! şaka şaka temas konusunda hassas olup kişisel hijyen konusunda bir miktar daha hassas olalım.
El yıkala alışkanlıklarını daha sıklaştıralım, kolonya, dezenfektan gibi ürünler kullanalım.

Crystalin kullanıyorum ben içinde seyreltilmiş klor varmış heralde.
Ortak yerlerde işeyip, sıçmamaya özen gösterelim.

Bu arada avrupada bir noktadan yayılacaksa bu ya fransa olur ya biz.
Burada covide göre daha riskli grupta olduğunuz aşikar

saatçiler dışarı.

temasla geçiyormuş,
Her türlü temas bu arada.
Denediğiniz giysiden uyuz gibi bulaşabilme ihtimali bile varmış.

14 gün sürüyormuş hastalık, sırma, yüksel ateş, grip gibi vb. semptomları varmış.

En önemli korunma yöntemi hastalığa yakalanmamak! şaka şaka temas konusunda hassas olup kişisel hijyen konusunda bir miktar daha hassas olalım.
El yıkala alışkanlıklarını daha sıklaştıralım, kolonya, dezenfektan gibi ürünler kullanalım.

Crystalin kullanıyorum ben içinde seyreltilmiş klor varmış heralde.
Ortak yerlerde işeyip, sıçmamaya özen gösterelim.
Renktas koronadan beri kolonya bağımlısı gibi oldum evde hep var her gün sıkıyorum sürekli ellere. Evden çalışmama rağmen.

afrika'dan kimseyi almasinlar avrupaya ya su pislikleri tasiyorlar hep millete yeter be igrenc herifler, festivaller, gece kulüpleri bilmem ne hep pislik yuvasi

Covid-19 öncesi benzer açıklamalar gelmişti
Sonrası herkesin malumu
Göç deryası ülkemizde bu virüsün görülmesi çok yakındır bence

Geri
Üst Alt