Maymun Çiçeği Hastalığı Afrika'da Hızla Yayılıyor

yeni dünya düzeni bu artık yapabilecek bişey yok. 20 yıl önce dönemin şartlarında sars nerdeyse bizi teğet geçmişti covid içimizden geçti. bunun bulaşı, ölümcüllüğü, taşıyıcılığı, kuluçkası ne kadar bilmiyom da illa ki bizde de sıkıntı yaratacaktır. fahrettin koca bi dönem rezil olarak sırasını savdı, yeni bakan ne kadar beddua yiyecek bakalım.

Dün sağlık bakanlığının açıklaması sonrası şüphelenmeyen var mıydı yav.

GVDGTg_WgAAgbkr

Saglik bakani ulkemizde yok dedi ya haftaya gelir covidde de aynisi olmustu

Ayrica Birebir temastan kasitlari nedir opusmek mi gerekiyor aksirma tiksirmami gerekiyor yoksa birinin tuttugu yeri baskasi tutunca geciyormu onemli olan bunlar

Sirf bu yuzden cocuk yapmadim virusler savaslar ve susuzluk dunyanin kaderi cok kotu yere gidiyor JJ abraham filimlerine inanmaya basladim Fringe ye dondu ortalik

Saglik bakani ulkemizde yok dedi ya haftaya gelir covidde de aynisi olmustu

Ayrica Birebir temastan kasitlari nedir opusmek mi gerekiyor aksirma tiksirmami gerekiyor yoksa birinin tuttugu yeri baskasi tutunca geciyormu onemli olan bunlar

Sirf bu yuzden cocuk yapmadim virusler savaslar ve susuzluk dunyanin kaderi cok kotu yere gidiyor JJ abraham filimlerine inanmaya basladim Fringe ye dondu ortalik
ulkemizde yok dediginde vardi yakalanan ikinci kisi de capa'da hocamizdi ilk vaka capaya alinmisti hocamizi 3 ay sonra kaybettik bilinen tum tedaviler denendi

asi henuz yoktu

ulkemizde yok dediginde vardi yakalanan ikinci kisi de capa'da hocamizdi ilk vaka capaya alinmisti hocamizi 3 ay sonra kaybettik bilinen tum tedaviler denendi

asi henuz yoktu
Iste su anda da acaba yokmu twitterda oldugu soyleniyor bizim ulke maalesef gercekleri saklamak carpitmak konusunda uzman

Geri
Üst Alt