Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 11.418
- 7.998
- 928
Sosyal medyada Afrikalı öğrencilerle yaşanan olaylardan ötürü Karaçük üniversitesi diye dalga konusu olan malum okulla ilgili bir önlem alınacak mı merak içerisindeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu saklayamazlar belirtileri cok carpiciIste su anda da acaba yokmu twitterda oldugu soyleniyor bizim ulke maalesef gercekleri saklamak carpitmak konusunda uzman
e abi yukarıda yazılmış hocanın birisi tek tük karşılaştık demiş.bunu saklayamazlar belirtileri cok carpici
Hekimim şu anda Darıca hayvanat bahçesine girdim fakat maymun kafesi kilitli. Hayvanı nasil tellere doğru yanaştırabilirim var mıdır bir yolu?maymunla iliskiye girip dogal antikor kazanmak gerekebilir
Biraz kuruyemiş, bir efes shot vererek ikna edebilirsin ben değil bir arkadaşımın bilgisi kendisi maymun terbiyecisi de.Hekimim şu anda Darıca hayvanat bahçesine girdim fakat maymun kafesi kilitli. Hayvanı nasil tellere doğru yanaştırabilirim var mıdır bir yolu?
muz verHekimim şu anda Darıca hayvanat bahçesine girdim fakat maymun kafesi kilitli. Hayvanı nasil tellere doğru yanaştırabilirim var mıdır bir yolu?
malum bolgeleri iyice sterilize edip fazla temasta bulunmadan cima etmek bir cozum olabilir
Buzullar eriyor milyon yıllık bakteri virüsler falaneninde sonunda Alaskaya kaçıcam. Bıktım valla
Eline mi versin yoksa direk .... mi?muz ver
Güzel yanı böyle tek tük siğil olunca dondurarak yakıyorlarmış ve kontrol altına alınıyormuş.Yemin ederim en irrite olduğum hastalık şekli. Vücutta o tür görüntü olsa zaten baka baka bir hal olurum.