- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
cok solcuysan gel danimarkada yasa ?dön ülkene çok milliyetçiysen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok solcuysan gel danimarkada yasa ?dön ülkene çok milliyetçiysen
keşkecok solcuysan gel danimarkada yasa ?
ne keske yaz dilekcini gel yasa
özelden anlatsanane keske yaz dilekcini gel yasa
oglum hani evleniyordunözelden anlatsana
nasıl oluyormuş
gelirim arkamda bırakacak bir şeyim de yok zaten
Acaba burnu sağa doğru mu kırıldı sola doğru mu?Öyle sağa laf edersen burnunu kırarlar işte.
yumrugu sagdan yediAcaba burnu sağa doğru mu kırıldı sola doğru mu?
Onu sevdiği tarafa doğru kırmışlar. O kadar cani değiller yani.Acaba burnu sağa doğru mu kırıldı sola doğru mu?
Yanağını uzat renktaş.senide afrikaya gonderecegiz![]()
yengenle beraber geleceğiz işteoglum hani evleniyordun
ozelden ne anlatacam acik acik anlatayim
is bulup gel yasa bu kadar kolay heralde
mactaydim mesela sokuk midtjylland stadinda bile turkiyeli geliyo. sohbete dustuk izmirden gelip buraya yerlesmisler. bayaga turk doldu buralar. onlar nasil geliyo? markete gidiyorum turkce konusuyorlar.
saka bi yana da bayaga cogaldi turkler burda hakiki turkler gurbo degil yaniyengenle beraber geleceğiz işte
türkiyeli olarak
A.k Kavimler göçü gibi, arkadar afganlar ve suriyeliler değdirdikçe batıya gidiyoruz. Napak.saka bi yana da bayaga cogaldi turkler burda hakiki turkler gurbo degil yani
5 sene once hic yoktu
artik heryerdeler surekli goruyorum
sagcilara da vereyim mi bende laaa uzayin gidinA.k Kavimler göçü gibi, arkadar afganlar ve suriyeliler değdirdikçe batıya gidiyoruz. Napak.
türkiye'de 2 eksiksaka bi yana da bayaga cogaldi turkler burda hakiki turkler gurbo degil yani
5 sene once hic yoktu
artik heryerdeler surekli goruyorum
82 kopenhagsagcilara da vereyim mi bende laaa uzayin gidin
o ne be82 kopenhag
Yolda Feramuzoglum hani evleniyordun
ozelden ne anlatacam acik acik anlatayim
is bulup gel yasa bu kadar kolay heralde
mactaydim mesela sokuk midtjylland stadinda bile turkiyeli geliyo. sohbete dustuk izmirden gelip buraya yerlesmisler. bayaga turk doldu buralar. onlar nasil geliyo? markete gidiyorum turkce konusuyorlar.
Yolda Feramuz