Mbappe: "Liverpool bu sezon bir makine gibiydi"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Opera Anlık Görüntü_2020-05-27_104925_www.mackolik.com.png

PSG'nin yıldızı, Jürgen Klopp önderliğindeki Liverpool'un büyük bir iş başardığını söyledi.

Gösterdiği performansla Avrupa'da en fazla ön plana çıkan takımlardan biri olan Liverpool, 2019-20 sezonunda en yakın takipçisi Manchester City'nin 25 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

Geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan, bu sezona da UEFA Süper Kupa zaferiyle başlayan Kırmızılar, 2019 Ocak ayı ile 2020 Şubat ayı arasında Premier Lig'de maç kaybetmedi. Liverpool'un serisi Watford karşısında son bulmuştu.

Geçtiğimiz aylarda adı Liverpool'la anılan yıldız oyuncu Kylian Mbappe de İngiliz ekibin bu performansına kayıtsız kalamadı ve Mirror'a yaptığı açıklamada Jürgen Klopp'un takımına övgü dolu sözler söyledi.

Mbappe "Bu sezon Liverpool bir makine gibiydi. Kazanmayı çok kolay bir şeymiş gibi gösterdiler ama bu hiç de kolay değil. Harika bir teknik direktörle birlikte sıkı çalışmanın ödülünü alıyorlar." ifadelerini kullandı.

21 yaşındaki Mbappe bu sezon PSG formasıyla çıktığı 33 resmi maçta 30 gol kaydetti ve 13 asist yaptı.

Goal

manuya gidersen hata yaparsın

ingiltereye gideceksen ya city ya liverpool

ama senin yerinde olsam real madride gider istatistik kasardım

Bunlar bile cl i üst üste iki kere alamadilar. Real‘e helal olsun valla

hakemlerle aldi real, her sene ceyrekten oteye itelendiler
hakem ile almak diye bir şey yok bana göre

sen iyi takımsan şansını sürekli zorluyorsan bir hakemin de hata payı %10 ise illaki 1-2 karar hatalı şekilde lehine olur

rakip kaleye gidemeyen takıma hakemin yardımı dokunamaz çünkü zaten şansını zorlayamıyor

yani ceza sahasına 1 maçta 20 defa girerse illaki 1-2 karar lehine olabilir

ceza sahasına 5 defa giren takım ise doğru dürüst şans yaratamaz

Hakem destek olayi bos is. Sadece bayern macinda hakem lehinlerdeydi
Valla Juve macinda yine hakem lehlerine calisti. Bir de ilk UCL aldiklarinda veya 3'lu serinin ilk ayaginda Gladbach macinda hakem cok destek verdi. Herseye faul calmisti . Daha gecen hakemin biri itiraf etti, Madrid finalinde Real'in ilk golu ofsaytti diye.

Valla Juve macinda yine hakem lehlerine calisti. Bir de ilk UCL aldiklarinda veya 3'lu serinin ilk ayaginda Gladbach macinda hakem cok destek verdi. Herseye faul calmisti . Daha gecen hakemin biri itiraf etti, Madrid finalinde Real'in ilk golu ofsaytti diye.
Lpool macindaydi. Offsayt demisti ama Realinde penaltisini o na karsi vermedigini de aciklamisti.

Lpool macindaydi. Offsayt demisti ama Realinde penaltisini o na karsi vermedigini de aciklamisti.
Yok, A. Madrid maciydi. A. Madrid penalti kacirdi ama 1 1 bitmisti. Sonra penaltilarla almiardi.
Liverpool macini duymadim, orada tartismali pozisyon Salah sakatligi ve Karius'un yedigi goller vardi. Ofsayt golu hatirlamadim

Yok, A. Madrid maciydi. A. Madrid penalti kacirdi ama 1 1 bitmisti. Sonra penaltilarla almiardi.
Liverpool macini duymadim, orada tartismali pozisyon Salah sakatligi ve Karius'un yedigi goller vardi. Ofsayt golu hatirlamadim
Ya da atletico dogru. Hakem demisti dedigin gibi realin golü offsaytti ama o nu dengelemek icin bariz penaltisini da vermedim diye

Ya da atletico dogru. Hakem demisti dedigin gibi realin golü offsaytti ama o nu dengelemek icin bariz penaltisini da vermedim diye
Hayir, Madrid'in penaltisi icin Ramos itiraz etmis, o da ilk golunuz ofsayt demis.
Fakat hala Real lehine yapilan hata var. 0 0 iken 1 0 one geciyor.

manuya gidersen hata yaparsın

ingiltereye gideceksen ya city ya liverpool

ama senin yerinde olsam real madride gider istatistik kasardım
Liverpool, Mbappenin nasil maaşini karşilayacak? Bir sonraki sözleşmesinde en az 65-70 milyon kazanacak. Liverpoolda en çok kazanan 200 k aliyor haftalik. PSG, o takimlarin hepsinden finansal olarak güçlü. Açikcasi, PSGyi birakip, o takimlara gitmek çok mantiksiz olur. Real dişinda bir takima gitmez Mbappe. Realinde ŞLyi kazanacak seviyede kadro kurmasi lazim.

Liverpool, Mbappenin nasil maaşini karşilayacak? Bir sonraki sözleşmesinde en az 65-70 milyon kazanacak. Liverpoolda en çok kazanan 200 k aliyor haftalik. PSG, o takimlarin hepsinden finansal olarak güçlü. Açikcasi, PSGyi birakip, o takimlara gitmek çok mantiksiz olur. Real dişinda bir takima gitmez Mbappe. Realinde ŞLyi kazanacak seviyede kadro kurmasi lazim.
mbappe için para her zaman 2. plan olmuştur

Geri
Üst Alt