Mbappe: "Liverpool bu sezon bir makine gibiydi"

Liverpool, Mbappenin nasil maaşini karşilayacak? Bir sonraki sözleşmesinde en az 65-70 milyon kazanacak. Liverpoolda en çok kazanan 200 k aliyor haftalik. PSG, o takimlarin hepsinden finansal olarak güçlü. Açikcasi, PSGyi birakip, o takimlara gitmek çok mantiksiz olur. Real dişinda bir takima gitmez Mbappe. Realinde ŞLyi kazanacak seviyede kadro kurmasi lazim.

liverpool icin gerekirse fedakarlik yapacagini dusunuyorum mbappenin

hakem ile almak diye bir şey yok bana göre

sen iyi takımsan şansını sürekli zorluyorsan bir hakemin de hata payı %10 ise illaki 1-2 karar hatalı şekilde lehine olur

rakip kaleye gidemeyen takıma hakemin yardımı dokunamaz çünkü zaten şansını zorlayamıyor

yani ceza sahasına 1 maçta 20 defa girerse illaki 1-2 karar lehine olabilir

ceza sahasına 5 defa giren takım ise doğru dürüst şans yaratamaz
Bunu bir fener maçında diyebilir misin?

Bunu bir fener maçında diyebilir misin?
evet

yazdıklarımı son 2-3 yıldır fark ettim

biz şu an kadro kalitesi olarak çok öndeyiz rakiplerimize göre. son 2-3 yıldır özellikle fark çok

o yüzden herkes bize cephe alıyor ve bizim lehimize hata yapılınca da ağlıyorlar

ama kadro kaliten ne kadar yüksekse şansını o kadar kendin yaratıyorsun

2005-2009 hatta 2010 'a kadar fbnin kadrosu çok iyiydi ligte. seri şekilde şampiyon olamadılar winner olmadıkları için o ayrı

o zaman da hakemlerin fbye çok yardımı dokunduğunu düşünürdüm. ama gsnin güçlenmesiyle gördüm ki şans her zaman güçlünün yanında

çünkü şansını sen zorluyorsun, buna gücün var. öbürü zaten şans yaratmakta zorlanıyor

evet

yazdıklarımı son 2-3 yıldır fark ettim

biz şu an kadro kalitesi olarak çok öndeyiz rakiplerimize göre. son 2-3 yıldır özellikle fark çok

o yüzden herkes bize cephe alıyor ve bizim lehimize hata yapılınca da ağlıyorlar

ama kadro kaliten ne kadar yüksekse şansını o kadar kendin yaratıyorsun

2005-2009 hatta 2010 'a kadar fbnin kadrosu çok iyiydi ligte. seri şekilde şampiyon olamadılar winner olmadıkları için o ayrı

o zaman da hakemlerin fbye çok yardımı dokunduğunu düşünürdüm. ama gsnin güçlenmesiyle gördüm ki şans her zaman güçlünün yanında

çünkü şansını sen zorluyorsun, buna gücün var. öbürü zaten şans yaratmakta zorlanıyor
Doğru söylüyorsun da malesef futbol bu şekilde yorumlanmiyor hele ki Türkiye de! Düşüncelerine katılıyorum ama sessiz kalırsan o avantaj durumlar %10 luk kısımdan bir bakmışsın %40 lara çıkmış. Hele ki Türkiye de düşünemiyorum senin gibi herkesin düşündüğünü hemen fırsata cevirirler.

Sen de maşallah makine gibisin evlat.
Haaland nereye giderse sen de oraya git.
Dünya futboluna bir 10 sene ambargo koyarsınız.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt