GSC Scout # Mbaye Diagne

Erenle ayni boyda
Bunun bu macta aldigi hava topunu
Eren kariyerinde almamistir

paşa satmaz satarsa da bu astronomik rakamlar olur o paralara da ligden golcü almak aptallık olur zaten parada yok kısaca konu kilit :)

650k alıyomuş velev ki bize geldi 2.5m olur.

paşadan en son forvetimsi bi amipe 4-5m para verdik bunu 10a çakarlar bize.

arkadaşlar bu adam gibi Çin'de oynayan bir adam var, ismi; Fernando Karanga.

Geçen sene Bulgar Ligi'nde oynarken önermiştim ama adam yazın Çin'e gitti. Diagne yerine onu da alabiliriz.

Benim gözümde Diagne tam anadolu topçusu ama muazzam bir golcü STSL standartlarında zaten bunu geçen sene de bu sene de ispatladı kolay kolay yakalanamayacak gol sayılarına ulaştı. Adamın sahaya çıktığı anda tek derdi gol atmak diğer işlere çok fazla uğraşmıyor ama o golü de ne yapıp edip atıyor

Trezeguet benim gözümde 1 tık daha ileride mevcut durumda STSL 'de bu sene ligin en etkili oyuncusu olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla

Kasten elimize para geçse iki futbolcuyu da transfer etmek isterim ama daha iyileri bulunamaz mı ? bence bulunabilir

gomisle alakası yok drogbanın genc halini gördüm gibi tabi cok fırın ekmek yemesi gerek

Ben alınmasını isterim ancak bonservis ile oyuncu alacak finansal durumumuz yok şuan. Mustafa denizli de en iyi oyuncusunu bırakmaz zaten ucuza.

İnanılmaz rakamlara erişti adam 30 maçta 28 gol atmış Paşada

CL de saçma sapan oynayıp da neden böyle oldu diye yakınmak istemiyosak hiç bulaşmamak gerek. standart bi futbolcu, almaya kalksan en az 7 milyon euro para çekerler. 7 milyona 15 tane bunun ayarında adam bulup getirirsin keşfedilmemiş. bu tip oyuncular avrupa piyasasında çok fazla. kasımpaşa için harika bi transfer başarısı müthiş bi vizyon. CL için yeterli mi? bu soru önemli yeterliyse bile verilecek paraya değecek mi? kasımpaşa dediğim gibi 7den aşağı bırakmaz. yeni bi amrabat faciasını kaldıramayız. döviz bu kadar yüksekken paranın çöpe gitme ihtimali %50 olduğu düşünülürse evlerden ırak. paşa iyi bulmuş ucuza almış güzel faydalanıyor. koca kulüp paşanın yaptığını yapamıyorsa sıkıntı burdadır paşadan bunu astronomik fiyata almak yerine beleş fiyata hollanda belçikadan bunun gibi 1 kamyon adam getirirsin

Geri
Üst Alt