GSC Scout # Mbaye Diagne

kariyerinde ilk kez Senegal milli takımına çağrılmış. Senegal gibi forvet bolluğu olan ülkede önemli iş. Bu performansı sürerse belki devre arası, belki de sene sonunda bol bol ismi geçecek medyada.

Çin'de vasat bir adam görüntüsü verirken burada bu kadar öne çıkması şaşırtıcı.Etrafındaki adamlarla mı alakalı acaba bilemedim

Terimlik değil pek ya, Eren olmasa ikinci santrafor olur bundan.

Modeste de pek Terim'lik topçuya benzemiyor. Doğru düzgün hiç izlemedim, adamın da günahını almayayım ama dışarıdan bakıldığında huyu suyu tıpkı Lincoln gibi, soğuk diye Sivasspor deplasmanına gitmek istemeyen birini andırıyor.

Modeste de pek Terim'lik topçuya benzemiyor. Doğru düzgün hiç izlemedim, adamın da günahını almayayım ama dışarıdan bakıldığında huyu suyu tıpkı Lincoln gibi, soğuk diye Sivasspor deplasmanına gitmek istemeyen birini andırıyor.
Hiç izlemedim üstat o yüzden fikrim yok.

Bu son atığı golde aşırı bencil olduğunu kanıtladı.

Yanında iki tane bom boş takım arkadaşları var o bencil şekilde kendisi atmak istedi. Atı ama kaleci ayağından alma olasılığı vardı.

Bu son atığı golde aşırı bencil olduğunu kanıtladı.

Yanında iki tane bom boş takım arkadaşları var o bencil şekilde kendisi atmak istedi. Atı ama kaleci ayağından alma olasılığı vardı.
Üstat kendine güven meselesi o, atılabilir bir pozisyondu çok rahattı.

İlk 5 hafta içindeki en zor maçımız Kasımpaşa maçı demiştim Ankaragücü maçı sonrası.Daha da arttırarak söylüyorum bugün bunu.Trabzon'dan kayıpla dönersek çok sıkıntılı bir maç bizi bekler.Çok ters adamları var zaten.Defansları çok kötü gerçi ama o kadar da açılıp oynamazlar asla

Antalyaspor'daki Doukara'ya benziyor ikisinin de baya benzerlikleri var iki oyuncu da takımlarına ciddi katkılar vermeye devam edeceklerdir.
Bizim kara oğlanlar hem takımlarını sırtlıyor hem de gollere devam ediyor :D
Sivasspor 0-3 Kasımpaşa(Diagne 2 gol)
Beşiktaş 2-3 Antalyaspor(Doukara 2 gol)

Juventus zamaninda almis.Oraya buraya kiralamis.
Juventus gecmisi var adamin sasirdim

Geri
Üst Alt