- 8 Temmuz 2015
- 35.766
- 70.589
- 3.783
Bu nasılO yedek boydan boya sana girsin şimdi Yiğit.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nasılO yedek boydan boya sana girsin şimdi Yiğit.

diagne performans olarak düşecek bence.ama fenere ve bjkye yapıştırsın tabi.onyekuru diyorum.sonradan girdi yine attı ama yavsak hakem saymadı.forvete koyarsak veya sinan şans bulursa forvette ve gevşek davranmazsa bi sürpriz bekliyorum.
fenere ve bjkye attı ama :ddd her neyse trezgeuet,koita,eduok gibi manyaklar varken dogal bu gol sayısı,yarısı da penaltı zaten sanırımUla sergen
fenere ve bjkye attı ama :ddd her neyse trezgeuet,koita,eduok gibi manyaklar varken dogal bu gol sayısı,yarısı da penaltı zaten sanırım
kıvıran kim?isterse 50 gol atsın begenmiyorum diagneyiSergencim herif ilk yari rekoru kirdi.Kivirmayalim istersen
Suçu sarışın olmaması mı ha?kıvıran kim?isterse 50 gol atsın begenmiyorum diagneyi
burak yılmaz da cok gol attı sevdik sonra küfür saydık ne yapalım yaniSuçu sarışın olmaması mı ha?
bi eren değil be kamki
Aramizin limoni olmasi beni uzuyor babyburak yılmaz da cok gol attı sevdik sonra küfür saydık ne yapalım yani
Trolluyon mu la sen biziTipik Anadolu çöpü.Bunu isteyenler var bir de.