- 9 Temmuz 2011
- 34.628
- 30.853
- 2.533
Henüz yüklenmemişPuan durumu görülüyor mu? Mobilden göremedim de?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henüz yüklenmemişPuan durumu görülüyor mu? Mobilden göremedim de?
bir kere mi kullanılıyor? kaptanı sürekli değiştirebiliyorduk bi deSistem turun sonunda en yüksek puan getiren oyuncunu kaptan yapıyor.
Aynen bu, wildcard ve bench 1 defalık.bir kere mi kullanılıyor? kaptanı sürekli değiştirebiliyorduk bi de
Kaptanın puana etkisi ne tam olarakAynen bu, wildcard ve bench 1 defalık.
Kaptanı günlük değiştirebilirsin o günün ilk maçı başlamadan evvel.
Aldığı puanı x2 yapıyor Gazinsky normalde 8 kaptan olduğu için 16Kaptanın puana etkisi ne tam olarak
Teşekkürler bu tur max c. yaptımda diğer turlar için iyi oldu öğrendiğim.Tahmin ettiğim 1 olay var o olursa +30 puan bekliyorum bir oyuncudanAldığı puanı x2 yapıyor Gazinsky normalde 8 kaptan olduğu için 16
İlk maç başlamadan önce her gün değiştirebilirsin kaptanı ama önceki kaptana dönemezsin değiştirirsen.
1.maçlar bittiğinde 13'den yüksek alan olmazsa Golovin kaptan olacak sende Max Captaindan ötürü.Teşekkürler bu tur max c. yaptımda diğer turlar için iyi oldu öğrendiğim.Tahmin ettiğim 1 olay var o olursa +30 puan bekliyorum bir oyuncudan![]()
Onu gölgede bırakacak biri var1.maçlar bittiğinde 13'den yüksek alan olmazsa Golovin kaptan olacak sende Max Captaindan ötürü.
Lukaku'nun Panama'nın içinden geçeceği kesin bu yüzden çok boşa gitti bizim kaptan skiliOnu gölgede bırakacak biri var![]()
Sendemi açtın bu lanetli envanteriLukaku'nun Panama'nın içinden geçeceği kesin bu yüzden çok boşa gitti bizim kaptan skili
Yanlışlıkla basmış bulundum hiç uyarmadı da onaylıyor musunuz diyeSendemi açtın bu lanetli envanteri
Neyse daha kullanamıycaz zaten tahmin ederiz artıkYanlışlıkla basmış bulundum hiç uyarmadı da onaylıyor musunuz diye![]()
Odriozola var muhtemel 11'de ama sen yine de al oynamazsa bile ertesi gün çıkarırsın zaten.Yarın 4 oyuncum sahne alacak
Carvajal ilk 11 oynuyor değil mi?
Odriozola var muhtemel 11'de ama sen yine de al oynamazsa bile ertesi gün çıkarırsın zaten.
Daha sozumuzu soylemeden 4.luge kadar cikmisiz oyun futbolu bildigimi onceki yillardan biliyorİlk gün sonucu
Ekli dosyayı görüntüle 23623
İlk gün sonucu
Ekli dosyayı görüntüle 23623