- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
İspanya'nın hocasının değişmesi kötü oldu ya. Isco'yu tutsam mı, dehlesem mi bilemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben dehledim #boykotİspanya'nın hocasının değişmesi kötü oldu ya. Isco'yu tutsam mı, dehlesem mi bilemedim.
İspanya'nın hocasının değişmesi kötü oldu ya. Isco'yu tutsam mı, dehlesem mi bilemedim.
taktik degistirilebiliyor maclardan onceTaktik değiştirme bir sıkıntıya sebep olmaz değil mi ?
Rusya'dan bir oyuncu alacağım kadroya kötü oynarsa sistemi değiştireceğim bir engelle karşılaşmam heralde
Bench Boost:15 oyuncunun puanını o tura yansıtır yani yedekler normalde dahil olmuyor bunu kullanırsan onlarda hesaplamaya dahil olur o tur için.beyler bench boost ve captan boost var. ne işe yarıyor bilen aydınlatabilir mi?
Taktik ve kaptan değişiminde sıkıntı yok.Mesela ben bugün Araplardan birini kaptan yapacağım nasıl olsa sonraki günde değiştirebiliyoruz.Taktik değiştirme bir sıkıntıya sebep olmaz değil mi ?
Rusya'dan bir oyuncu alacağım kadroya kötü oynarsa sistemi değiştireceğim bir engelle karşılaşmam heralde
Nasil giriyom lige takimi kuracam simdi37 kişi olduk, saatler kaldı son kayıtları alalım.
Nasil giriyom lige takimi kuracam simdi
yaw he heAlmanpanzerleri geldi acilin