McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football 2018 | Şampiyon Onat Can Sağıroğlu!

Marcelo yada Ricardo Rodriguez'den hat-trick bekliyorum. Sol beklerin gecesi olsun :)

Beyler bu free oyuncu değiştirme hakkı 3 round boyunca bi kere mi? yani şimdi bi oyuncu değiştirirsem, bi daha grup maçları bitene kadar değiştiremiyor muyum?

Beyler bu free oyuncu değiştirme hakkı 3 round boyunca bi kere mi? yani şimdi bi oyuncu değiştirirsem, bi daha grup maçları bitene kadar değiştiremiyor muyum?
Hayır her round 1 kere.
2.maçlar öncesi 1 3.maçlar öncesi 1 oyuncu alabilirsin.
Ama 2.maçlarda kullanmasan bile 3.maçta yine 1 oyuncu alabilirsin.Ötekine aktarma yok yani sabit.

Beklentilerim;

Marcelo: 1 asist
Coutinho: 3 asist 2 gol
Neymar: 1 asist 3 gol

Kımmıch: 1 asist 1 gol

Yeterli olacaktır diye düşünüyorum, çok beklentiye girmedim aslında:D

Beyler kaptanım griezman. Bu turda kaptanımı değiştiremiyor muyum ya? Eskiden gün gün seçebiliyorduk sanki.

:( Casemiro yu ilk 11 e atmayı unutmuşum yav.Ben bu acemiliği atlatana kadar kupa bitecek galiba

Beklentilerim;

Marcelo: 1 asist
Coutinho: 3 asist 2 gol
Neymar: 1 asist 3 gol

Kımmıch: 1 asist 1 gol

Yeterli olacaktır diye düşünüyorum, çok beklentiye girmedim aslında:D

Benim kadronun aynısı yav, sen bizi puana boy yarabbi.

Beyler kaptanım griezman. Bu turda kaptanımı değiştiremiyor muyum ya? Eskiden gün gün seçebiliyorduk sanki.

Her gün tüm maçlar bittikten sonra yedekteki oyuncunu ilk 11 e alma ve kaptanı değiştirme hakkın oluşuyor. Fakat Griezman dan gelen *2 puanın gider. Maximum Captain seçeneğini seçtiysen ilk maçlar bittiğinde en fazla puan alan oyuncunu kaptan sayar sadece.

Jesus'u GSC'den fazla alanın olmaması iş yapacağı ihtimalini artırıyor hadi oğlum yap bir hattrick

EyLGDSvK_400x400.jpg

Ben bugun tosic'i yedekten 11'e aldim maclar baslamadan once ama sonradan yeniden yedege donmus.2.mac icin 11'e girmis.

Kimmich ve Hummelsin golleriyle point canavarlığını bir üst seviyeye çıkaracağım

Geri
Üst Alt