- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Ben bugun tosic'i yedekten 11'e aldim maclar baslamadan once ama sonradan yeniden yedege donmus.2.mac icin 11'e girmis.
Muhtemelen round 2 sekmesinde bu işlemi yapmışsındır o yüzden öyle olmuştur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bugun tosic'i yedekten 11'e aldim maclar baslamadan once ama sonradan yeniden yedege donmus.2.mac icin 11'e girmis.
Gabrieldaş.. bugün bizim günümüzJesus'u GSC'den fazla alanın olmaması iş yapacağı ihtimalini artırıyor hadi oğlum yap bir hattrick
![]()
Peki yarin 1. mac icin 11'e alirsam puani gelir mi?Muhtemelen round 2 sekmesinde bu işlemi yapmışsındır o yüzden öyle olmuştur.
Alamıyorsun maçı geçen adamı hareket ettirebilme özelliğini kaldırmış.Bende Casemiro yu raund 2 de almışım içeri gitti en az 6 pointPeki yarin 1. mac icin 11'e alirsam puani gelir mi?
Peki yarin 1. mac icin 11'e alirsam puani gelir mi?
Aynen ben ilk gün ignasevih i oyuna sokmamışım sonradan öğrendim maç başlamadan önce sokacağımı ilk 11 e gece kadroya alayım dedim yedekte diğer oyuncular hareket ediyor ama ignasevich etmiyor maalesefBenim bildiğim kadarıyla Bench Boost'u açmadıysan o oyuncudan puan alamazsın.
Aynen ben ilk gün ignasevih i oyuna sokmamışım sonradan öğrendim maç başlamadan önce sokacağımı ilk 11 e gece kadroya alayım dedim yedekte diğer oyuncular hareket ediyor ama ignasevich etmiyor maalesef
Aynen öyle oldu biraz ama Lukaku ile açıkları kapatacağız inş.Sürpriz oyuncuları bulmuşsun Mehmet ama oyunun acemiliği yüzünden sanıyorum ciddi puan kayıplarıyla başladın oyuna.
GSC Fantasy tayfa KIMMICH'i sahadan sildi.