Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Neden Suarez i almadın
1 lira daha pahalıydı herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden Suarez i almadın
Aynn öyleymiş, yalnız forvetten çok ofansif ortasayı seçmek daha önemli bence puanı o getiriyor1 lira daha pahalıydı herhalde![]()
Risk almışsın İngiltere Belçika maçı golsüz geçebilir yada lukaku atamayabilir.Cavaniyi şutladım yerine Lukakuyu aldım.
Wildcard, bench, max captain ne var ne yok kullanmışO değilde mevcut dünya lideri bir TürkmüşBJK'li biri galiba

Sidibe sakat, Mendy istenen seviyede degil (adam 1 sene oynamadi nerdeyse). Ben de Mendy'yi son anda cikarmistim ilk tur oncesi. Gerci L.Hernandez'den daha iyi oynar gibi geliyor bana orasi ayri.Sidibe ve Mendy Deşampın ailesiyle kavga etti heralde![]()
Sidibe sakat, Mendy istenen seviyede degil (adam 1 sene oynamadi nerdeyse). Ben de Mendy'yi son anda cikarmistim ilk tur oncesi. Gerci L.Hernandez'den daha iyi oynar gibi geliyor bana orasi ayri.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk kadrolar paylaşıldıktan sonra belirtmiştim. Biliniyor sanmıştım da baya bilmeyen varmış görünen o ki. Sağlık olsun.Harbi mi? Hiç görmedim ya haberlerde falan sakat diye yoksa 5.5 sayarmıydım![]()
Mendy bende de vardi bugun Danilo'yu aldim yerine. L.Hernandez'in oynamasi bekleniyor.
Ayni zamanda Sidibe de sakat. Ilk maci kacirmasi kesin gibi, 2. mac da riskliymis.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi