McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football

Kadroyu kurdum. 2 hollandalı 1 de brezilyalı koydum, kadrolar açıklanınca değiştirebilirim

robbeni kaptan yapacaktım iyi ki vazgeçtim de vrij 26 puan getirdi saolsun

[attachment=11688:Unbenannt.JPG]

bu turda en yüksek puan alan bendeniz. hummels'in yerine de vrij hamlesi epey iyi oldu sonda. takimin yarisi 10 puan bile alamadi.. gruplardan sonra son sayfadaydim, simdi 23.oldum.

bu arada hollanda-brezilya 3.lük macinda kadrolarda epey bir rotasyon olabilir. kadrolarinizi o macin 11'leri belli olduktan sonra yapin.

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 129
642 puan ile ligi 19. sırada bitirdim. Daha yüksek bir yerde bitirememem 2. turlarda ilgilenemememden ötürüdür. Yoksa en az 35-40 puanım 2.turda gitti.

716 puanla 10. sırada bitirmişim. Grup aşamasında biçok maçı kaçırıp kadromu şekillendirememe rağmen güzel :ka19:

Transfer yapmayı unutmuşum ya tam skandal

[attachment=11763:sdfsdf.jpg]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY[/media]

Ekli dosyalar

• sdfsdf.webp
    sdfsdf.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 63
İlk defa oynamama rağmen başarılı sayıyorum kendimi.Ligde hedefim ilk beş arasında olmaktı,4.sırada bitirdim.Çeyrek finalde Hummels'i almamam büyük pişmanlığım oldu,belki de şimdi lider olmuştum.

Ayrıca Serbay'ın birinci bitirmesi talihsizlik olmuş.

Ilk iki mac 70 er puan almasaydim şimdi cok daha yukarılarda olurdum

İlk defa oynamama rağmen başarılı sayıyorum kendimi.Ligde hedefim ilk beş arasında olmaktı,4.sırada bitirdim.Çeyrek finalde Hummels'i almamam büyük pişmanlığım oldu,belki de şimdi lider olmuştum.

Ayrıca Serbay'ın birinci bitirmesi talihsizlik olmuş.

Talihsiz bir mesaj olmuş. Senin adına üzüldüm..

Geri
Üst Alt