Mecidiyeköy GS Leo Residence Projesi

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
200 odalı 5 yıldızlı olması planlanan otelin yıllık getirisinin 5 milyon dolar olması hedefleniyor.

ali_sami_yen_otel00.jpg

Süper olur Ali Samiyen Hotel ismide güzel. Dursun mu yaptırıyor adam Hotelci zaten :D

Kimin bu hotel sahibi kim arsa kimin

Envoyé de mon Sony Z3

Şu otel projesinden bir gram bir şey anlamadım ben.

Yine birilerinin ci mi dolduruluyor, yoksa cdden 5 Milyon Dolar gibi br gelir sahibi olacak mıyız

Otel bittikten sonra hemen kar elde edemiyormuş galiba.5-10 sene içinde kara geçiyormuş.Para için biraz bekleyeceğiz sanırım.Tabii Dursun komisyonları götürmezse.

Kimin bu hotel sahibi kim arsa kimin

Envoyé de mon Sony Z3

Arsa kulübün.Sami Yen'in yanındaki çadırın orası.Oteli Dursun yapıyor.

Otel bittikten sonra hemen kar elde edemiyormuş galiba.5-10 sene içinde kara geçiyormuş.Para için biraz bekleyeceğiz sanırım.Tabii Dursun komisyonları götürmezse.

10 sene kimin cebi dolacakmıs

Hotelden biz para alamayız o zaman dursun a arsa satılmıştır yada hediye edilmiştir

Envoyé de mon Sony Z3

Az cakal değil bunlar ha. atıyorum 10a yaptıracaklar. Galatasaray ismini kullarak 10 senede 100 belki daha da fazlasını kazanacaklar. Sonra bilmem kac sene sonra çıkıp "ben kendi cebimden Galatasaray'a otel yaptırdım şimdi kulube para kazandırıyor" bu olacak.

Gozlerimizin onunde kulübü soyuyorlar. Yazıklar olsun.

Allah bilir yine kimlerin cepleri doldu/doluyor. O paralar boğazınızda kalır da geberirsiniz inşallah.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

kimseye güvenemez olduk. acaba birileri bu otel işinden kulübün paralarını cukkalayacak mı merak ediyorum.

Ulan ne zaman temeli atıldı ne oldu bitti hic haberimiz yok dursun basgan kesmeden kurdeleyi temel mi allılar.

Geri
Üst Alt