Mecnun Otyakmaz: "Fenerbahçe ve Kasımpaşa'nın Türkiye Kupası'nda mücadele etmeyeceğini biraz önce öğrendim"

Keşke Lig’de puanları silinse ve silinen o üç puan ile sezon sonu şampiyon olsak.

gözlerine soka soka her kupayı almak lazım ya valla.

arkadaslar tabiki her kupayi alalimda. malum kadromuz dar arti sakatliklar falan. herifler katilmayip lig icin direk avantaj elde ediyor yorulmamis oluyor sakatlik riski olmuyor vs. gerci bu mallar 1 hafta dinlenip gidip tarihin en kötü bjksine yenildi ama o onlarin malligi

bu fb'in katılmama konusundaki argumanı nedir? böyle bir aksiyonun, mutlaka rasyonel bir sebebi olmalı. nedir yani?

Ülke futboluyla ülkeyle dalga geçiyor bu yapı çocukları. Her kuralsızlık onlara serbest tabi. Bunu başka ligde yap küme düşürürler

bu fb'in katılmama konusundaki argumanı nedir? böyle bir aksiyonun, mutlaka rasyonel bir sebebi olmalı. nedir yani?
güya onlar anti-federasyon hareketi yapıyorlar görünürde.

halbuki geçen sezon süper kupadan çekildikleri için TFF zınk diye puan silme ya da X bir ceza vermeliydi- ya da direkt Türkiye kupasından Men gibi bir şey açıklamalıydı.

ceza yemiş değil kendileri işler güçler yapıyor gibi gösteriyorlar

en azından ben öyle düşünüyorum.

Sahipleri ne derse onu yapiyorlar

Biz bunlari görüyoruz ama spor programlarinda bir tane bile delikanli bir adam yok,konusacak cok sey var ama medya gücü tamamen satilmislarin elinde

güya onlar anti-federasyon hareketi yapıyorlar görünürde.

halbuki geçen sezon süper kupadan çekildikleri için TFF zınk diye puan silme ya da X bir ceza vermeliydi- ya da direkt Türkiye kupasından Men gibi bir şey açıklamalıydı.

ceza yemiş değil kendileri işler güçler yapıyor gibi gösteriyorlar

en azından ben öyle düşünüyorum.
yok yani mesela kendi taraftarlarına ne sebep sunuyorlar?

-"kadrom dar, tr kupası angarya, lige odaklanacağım" diyemezler.
-"zaten geçen sene süper kupa maçından dolayı men edilmiştik, artislik yapmak için çekiliyoruz" diyemezler.

nedir yani gerekçeleri? federasyona tepki mi? ee federasyon da değişti? nedir abi yani?

sorun ne yaw? türkiye'de futbol oynamamak mı? o zaman ligden de çekil .d

çekil de toptan refaha ersin türk futbolu.

Yalnız bu kupaya ciddi tepki verilmeli gerçekten 5 kuruş para kazandırmıyor aksine masrafları daha fazla

Sahipleri ne derse onu yapiyorlar

Biz bunlari görüyoruz ama spor programlarinda bir tane bile delikanli bir adam yok,konusacak cok sey var ama medya gücü tamamen satilmislarin elinde
Bir yerde yapı kuracaksan en önce medyayı satın alırsın. Her yapılanmanın en önemli sac ayağı medyadır.üstünü örtmek, kamuoyu oluşturmak, istediğin algıyı yapmak için

Ne demek katılmıyorlar kardeşim isminde "Türkiye" olan bir kupaya ? Öyle keyiflerine göre katılmama varsa bizde seneye boşa katılıpta takımı yormayalım.

Katılmıyorsa ligdede 3 puan silme cezası vereceksiniz o zaman adamsanız

İkna etmeye çalışıyor, rezilliğe bakar mısın?

En ağır şekilde gerek para gerek diğer cezayı vermesi gerekenler ikna etmeye çalışıyor acaba ikna ederken lig şampiyonu sizi yapacağız diye de söz verirler mi?

Durum bu. Mehmet Büyükekşi'den daha adaletsiz daha berbat bir Tff başkanı kendisi.

Ceza beklerken gelin oynayın diye yalvarma açıklaması :red:

Geri
Üst Alt