Medcezir | Cuma | 20:00 | Star TV

Benim küçük komşu kızı izliyo bunu 16 yaşında sizin gibi adamlar bile izliyor mu la bunu =?

yalniz dizi ciddi bicimde tuttu sosyal medyada da 1 milyonu askin face takipcisi var

starda her bölüm 1 milyondan fazla izleniyor. Çok enteresan çok az dizi böyle bir takipçiye sahip.

Ayrıca bu zamana kadar yapılan en iyi uyarlama dizi. The O.C den almışlar ama güzel yapmışlar

Dün ilk defa izledim güzel gibi.. Ay yapim geçen sezonda 20 dakikayla bitirmişti beni..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oturup izleyeyim dedim.bünye yorgun dile kolay 1 saat fitness yarım saat kardiyo olsun dedim sevgilinin aklına uyalım bugünde erken uyumayalım ne olcak.dizide bi ender muhabbeti döndü dedim kim bu ender.kaba saba ineğin birini beklerken yunan tanrıçası gibi karı çıkmazmı. ender ismini veren senaristin ben.olmadı osman koyaydın.dedim devam edeyim.o kız bu çocugun evine girmiş pc başında eski kuruntusuna seni görmek istemiyorum sen nefret ediyorum ben.bu nedir yahu.kezbanlık değilde ne.şu senaryoları artık değiştirin cidden insanı sinir krizine sokacaklar artık.ulan bi kız-bi erkek,zengin yap bunları ee salak bi çift sonra şirkette bunlar çocugun başına birşeyler gelsin tamam.sıradanlık.bu da böyle işte.notumu o anda verdim.10 üzerinden 3.o üçüde ender isimli hatuna verdim.sen ne güzelsin öyle.

Son bölümü izlemedim ama görünüşe göre yorumlar olumsuz

renkdaş sen yorumlara bakma bölüm sonundaki hadise dışında idare ederdi bence:D:D:D

Bakalım renktaş, bi ara izlicem ama son birkaç bölümdür sıkmaya başladı gerçekten, iyice baydılar uzun uzun duygusal sahneler bitmek bilmiyor

Son bölümü izlemedim ama görünüşe göre yorumlar olumsuz

4 sezon The O.C, 15 bölüm Medcezir'in açık ara en fiyasko bölümüydü. O kadar iğrenç bir bölümdü ki bir daha izlesem mi izlemesem mi diye karar veremiyorum. İzlemediysen izleme bence :D Hiç bir şey kaçırmazsın.

4 sezon The O.C, 15 bölüm Medcezir'in açık ara en fiyasko bölümüydü. O kadar iğrenç bir bölümdü ki bir daha izlesem mi izlemesem mi diye karar veremiyorum. İzlemediysen izleme bence :D Hiç bir şey kaçırmazsın.

Son birkaç bölümdür kötü zaten ya. O.C'de en azından 3 sezon harika gitmişlerdi, Marissa gittikten sonra onların da kafaları karıştı, sonra uyduruktan bir sezon türettiler, öyle kapandı. Bu da git gide yaprak dökümü gibi olacak herhalde uzun uzun bayık sahneler, gereksiz kıskançlıklar, tipik Türk kızı tripleri vs. Bir ara canım sıkılırsa bakarım son bölüme :D

Geri
Üst Alt