Medipol Başakşehir Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor

Adamın referansları olumluydu ya, her neyse biraz daha bekleyeyim, yine her ihtimale karsi forumdan kuzey alt satan varsa 1.5-2 kat verebilirim, ucak biletleri bosa gitmesin

Klubun bu cezalilar icin kampanya yapmasi lazim devretsinler kombineleri
Pek gerek yok gibi okuduklarima bakilir ise cogu zaten devretmek istiyor ama gitmek isteyenleri yolmak ile mesguller.
Bu macta buna ragmen stadyumda bos yer olacagini sanmiyorum.
Taraftar Besiktas macinda cok konsantre ve hevesli idi, bu macta tek bir yer bos kalmaz.

200 lira verebilirim yok mu biletini satan biri 1 senedir büyük maça gitmeye çalışıyorum ya

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kombine devret programında 350 tl den başlıyo fiyatlar.Hafta sonuna doğru düşeeğini düşünüyorum fiyatların.200-250 civarına bulabilirsem biz de gitmeyi düşünüyoruz 3-4 kişi.

Adamın referansları olumluydu ya, her neyse biraz daha bekleyeyim, yine her ihtimale karsi forumdan kuzey alt satan varsa 1.5-2 kat verebilirim, ucak biletleri bosa gitmesin
Uçak biletleri boşa gitmez renktas maç bileti bulamasan da stadyuma git kapıda bilet satanlardan alırsın olmadı dışardan desteklersin takımı şampiyonluk halinde içeri girersin ya aslında stat dışına dev ekran kurulsa çok güzel olurdu

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Edit gelmiş bilet hayırlı olsun

yav gidin
1e2 yapın arkadaşlar
hiç mi tribüne girmediniz yaev

Bilet fiyatları rezillik tek kelimeyle.

Dandik ve ucuz yerde ayda 2 defa maça gitsen yarım asgari ücret.

Geri
Üst Alt