Medipol Başakşehir Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor

Arkadaşlar misafir takım tarafından bilet alsam nasıl olur 150 tl. Galatasaray forması giymeden gelirim maça. Galatasaray gol attığında içimden sevinirim. Maç bitiminde sahaya dalarız zaten şampiyonluğumuzu ilan ettiysek.

Dehşet para bırakıyor bu kombine işi 1000 liraya al 3 cl maçı 300 er liradan sat 4 büyük maç 300 lira etti 2100 diğer maçları saymadım bile.
Bu ne saçmalık ya tam Türk mantığı işleyişi delecek bir cinlik her daim buluyorlar ortalarda TFF, Hükümet Devlet de yok ki olaya el atsın.

Geçen sene gençler maçından sonra dedim ki biz şampiyon olacağız Ankara İstanbul yolu aynı düğün konvoyu gibiydi bu haftada aynı hava var bu maçı taraftar alır rahat olun içlerinden geçeceğiz yeterki onyekuru bulduğu pozisyonları atsın hele hele ilk 15-20 dk. golü bulursak mahmut serdar stoper ikilisi ile duman olurlar ben çok rahatım arkadaşlar biz içerdeki akhisar ve dışardaki bursa maçında şampiyon olduk zaten göreceksiniz ağlata ağlata meşaleyi yakacağız.

Yav forumdan maça gitmeyen bi allahın kulu mu yok parasını vericez bedava istemiyoruz ki

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyorum yazmak yasak mı bileti cok fiyatı öldürmeyen arkadaşlar bana ulasabilir

Bu maç cezalı olanlar dışında kimse satmaz biletini.
Şampiyonluk maçı sonuçta, adamın derdi para değil burda

Ben cezalı oldugum için satısa sunuyorum dileyen arkadaslar yazabilir...

antalyanin kazanmasi da iyi oldu. Fbnin 6.lik hayali suya düstü diyebiliriz

Geri
Üst Alt