Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

"20 senede yapilmayanlar isleri 3 seneye sIkiSTITIRDIM VE BITIRDIM, benden iyi bunu kimse yapamazdi, yapan cikarsa yarin istifa ederim"

iste bu beeeeeeeee

helal başkan....yürü len helvaaaa:D kuyusunu kazdı kendi düştü:D bırakın siyaseti falan zaman birlik zamanı beyleerrr

Servette gitsin sende git geçen ne diyodun simdi ne diyosun kendinle çelişme.

Gochum be :)

Vedat Eşkinat'ı söylerken surat ifadesi baya kötüydü:D

Galatasaray tarihinde böyle bir rezalet yok! Başkan basın toplantısı yapıp kendi yönetim kurulundaki üyelerin istifalarını istiyor!

En önemli presiplerimizden biri "Kol kırılır yen içinde kalır" prensibidir. Sen ne yapıyorsun Adnan? Fenerbahçe mi burası?

İlk seçimde %10 oy alamayacaksın! Geldiğin güne lanet olsun![/QUOTE

Gerçek olanı gördüğün için helal sana

no post çocuğu ntv mehmet aslanı bağladı direk yayına:mad:

Bugünkü açıklamaları beni rahatlattı. Umarım artık siyasi tüm tartışmalar son bulur. Gereken mesajları açık ve net bir şekilde verdi. İstifa etmesi gerektiğini halen düşünüyorum ama istifa etmese bile ipleri eline almış olması bir nebze sevindirici. Artık daha sıkı tutacaktır ipin ucunu.

Konuşmaları inandırıcı değil. Her zamanki masallar. Ben göreceğim başkanı olağanüstü genel kurul kararı alınırsa.

Ki ok yaydan çıktı artık. Geri dönüş olmamalı.

helvaci ve digerleri dogrusunu yapti...polatin aklini basina toplamasini sagladilar...helal olsun....yönetim icinde herkes ayni fikire sahip olacak diye birsey yok..!!!

Is isten gecmis zaten. Bu saatden sonra bisey degismez, hatta daha beter oluruz.

Galatasaray tarihinde böyle bir rezalet yok! Başkan basın toplantısı yapıp kendi yönetim kurulundaki üyelerin istifalarını istiyor!

En önemli presiplerimizden biri "Kol kırılır yen içinde kalır" prensibidir. Sen ne yapıyorsun Adnan? Fenerbahçe mi burası?

İlk seçimde %10 oy alamayacaksın! Geldiğin güne lanet olsun!

Aynen öyle. Kamu önünde bunları açıklamak rezalettir bana göre. :o

Ama taraftarı sattın 1 hafta önce başkan. Yine de gereken yerlere söylemleri cesurcaydı bunu kabul ediyorum.

postasını koyan koydu bize daha yeni konuşuyorsun şu toki başkanı olan provakatörün üyeliğini iptal et o kadar ' aslan' başkansan

adam daha 300 trilyona yakın bi iş yapması gereken adamı nasıl kovsun klüpten azcık mantık lütfen!

Ne oldu herkese?.. Adam biraz kükredi, ahkam kesti, racon kesti diye herkes Polat yandasi oldu.

Var mi böyle birsey?

Helvacı haketti. İyi oldu iyi :D

Taraftara bak lan yürü başkan helal başkan takımın küme düşecek fenermi burası yok stad yok su yok bu sportif başarı istiyoruz Şampiyonlar Ligine gidemiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt