Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

bir ise girdin duzgun yap

at o admalri yerlerine duzgun insanlar getir

bos konusmus olma gene

Durum vahim olmakla beraber, rezalet bir ortama dönüştü. Burda ki üyelerin çoğu, çok değil iki gün öncesine kadar sayın Adnan Polat hakkında eleştirmediği yönü kalmamıştı. Ammavelakin, geç ve güç olarak yaptığı basın açıklamasıyla, 'hem suçlu, hem güçlü' durumuna girmiş bulundu ve buradaki insanların çoğu da bir anda şiddetle eleştirdikleri yerlerde yeller esiyor.

Adnan Polat, bunları söylemek için o koltukta oturuyor. Stat kazandırdı diye 20 yıldır yapılan çabaları unuttu sanırım.

Burada herkesin 'helal olsun başkan' bile demesi rezalettir, felakettir. Bir kulüp başkanı, ikinci başkanı'nın istifasını istiyor! Gayettabi isteyebilir ama bunu kamuoyuna duyurmadan yapması gerekmektedir. Yönetimin ikiye bölündüğü aşikardır.

Geldiği günden beri herşeyi yanlış yapmaktadır ve halen devam ediyor.

Çok şaşırdım..

renkdaş yanlış işler yapan eleştirilir dogru yapan takdir edilir dün yanlış tavırlar içindeydi eleştiriyoduk bugun dogru olduguna inandıgımız şeyler yaptı bir kıvılcım çaktı helal olsun başkan diyoruz ne kadar at gözlügü bakış açısı seninki o adam Galatasaray başkanı düşman degil

Olay taraftarda bitiyor, Muhtemen baskan sivas macında stada gelecektir..şayet bagımsız Galatasaray taraftarınının duruşu önemli(Ultraslan hariç) taraftar destek çıkarsa, bu olay burda kapanır..fakat tepki olursa helvacı gibilerin işine yarayacaktır..

Olmaz abi olmaz taraftarı Şampiyonlar ligi keser bu adamla bırak orda başarıyı gidemiyoruz bile o lige hala da devam ediyoruz Romen ekonomisini canlandırmaya, takıma en az 7 - 8 transfer şart 8-9 kisi gitmeli ayrıca

Murat Yalçındağ'ın görevi nedir?

Camia polatın karşısındayken tek şansı olan taraftara oynadı başkan.artık futbola zaman ayırıcaz,transfer bitmedi,mağdur insan portresiyle taraftarını yanına çekme gayretinde.bugün 3 transferin birden açıklanması tesadüf değilmiş demekki.sivas maçında protesto edilmemek için son hamlesini yaptı.

hayir renkdas...nerde yazdigini bilmek istiyorum sadece gercekten böyle bir sey varmi diye..??

ve hala soruyorum ...nerede yaziyor ?

polat ve yönetiminde 6 kisi oldugu sürece yönetim düsmez.yani helvaci ancak imza toplayabilir ama onuda yapamaz

Levent Tüzemen doğru dedi: "Adnan Polat daha önce başkan seçilmişti, bugün bir kez daha başkan oldu".

Tekrar soruyorum, başkanın, başkan yardımcısını görevden alma gibi bir yetkisi varmı? Eğer helvacı istifa etmezse ve başkanın böyle bir yetkisi yoksa kötü olur.

Yetki var mı arkadaşlar biri cevaplasın?

Gaz falan alınmadı aksine dahada kaos çıkacak önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Herkese gider yaptı kaybetcek hiç bir şeyi yoktu çünkü ama biraz fazla çoştu. Duayenlere bile gider yaptı önümüzdeki günlerde ne kaoslar çıkacak göreceksiniz.

Bu kısma ben de katılıyorum, sonuçta onu eleştirenler kendisinin de kabul ettiği gibi hatalı kısımlarından dolayı eleştirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt