Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

5 transfer yapacağız dedik, yaptık. " Daha da yapacağız " dedi. Yanlış anlamadıysam.

Hayır , transfer bittimi bitmedi dedi.Bundan sonra bu kulüpte hakedenler kalacak gerisi gidecek dedi.

Kaç gün idare edecek bakalım bu konuşmayla.

saydığı yöneticiler gider yerlerine;

haldun üstünel - abdürrahim albayrak gelir.

Galatasaray'da başkanlık sistemi vardır. Başkan nasılsa yönetim de aynı şekilde hareket eder. Güçlü ve karakterli bir başkan olsaydı böyle hadsizlikler olmazdı. İster inanın ister inanmayın Adnan Polat ilk seçimde indirilecek. Burası Galatasaray kulübür, sağa sola çemkirmekle, camianın büyüklerine dil uzatmakla hiç bir yere varamaz. Adnan geldiği gibi gidecek! Gitsin Kasımpaşa başkanı olsun. Galatasaray'a yakışmıyor!

Değil mi susunca pısırık konuşunca çemkirmek. Bana Faruk Süren'in açıklamalarının altında bir adet aynı formatta yazını gösterebilir misin? Ahlak düzeyini kontrol etmek istiyorum. Herhangi biri olur Faruk Süren falan diye düşünme sakın sadece. Yani kim varsa muhalefette. Onları da eleştirdiğin kol kırılır yen içinde kalır dediğin bir adet yazını bekliyorum mümkünse.

bu liseli beyaz türklerin amacı stadın rantını adnan polat a yedirmemek yalnız başkan seçimde ne yapacak merak ediyorum

helal olsun polat

sonuna kadar yanindayiz

Levent Tüzemen,imza toplayanlar için ''Kılıçla yaşayanan kılıçla ölür'' dedi..

çok güzel konuştu başkan.Stad için olan olaylar hakkında tabiki biraz politik konuştu.Toki başkanının özür dilediğini iletti.daha sonra futbol takımıyla ilgili çok yürekli konuştu.

Gaz falan alınmadı aksine dahada kaos çıkacak önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Herkese gider yaptı kaybetcek hiç bir şeyi yoktu çünkü ama biraz fazla çoştu. Duayenlere bile gider yaptı önümüzdeki günlerde ne kaoslar çıkacak göreceksiniz.

Şuradaki yorumlardan dahi taraftarın gazının alındığını anlayabilirsiniz. Mekteplilere gider yapmakta son yılların modasıdır ve bunu yapan taraftarının gönlünü kazanır.

Bundan sonra normal kesitte taraftar açısından kaos çıkmaz. Bundan sonraki süreçte hesaplaşma Tevfik Fikret salonunda olur. O zamana kadarda taraftarı raptı zapt altına almıştır.

Sizin tabirinizle bu giderli konuşmalar taraftar indinde rağbet görür ve desteklenir.

Misal bu başlıktaki yorumlar.

arkadaslar ,baskanin tabiiki hatalari var.ama yaptiklarida ortada.kulüp batarken digerleri nerdeydi? polat elini tasin altina soktu ve projeleri hayata gecirdi.rijkaard gibi adami getirdi.yildizlar toplulugu takim verdi.basarisiz oldu takim.polatmi oynayacak sahada.bence digerlerinden daha iyi polat.

helal olsun polat

sonuna kadar yanindayiz

DEğildim daha doğrusu muallaktaydım bu konuda fakat bende destek olunma konusunda hemfikirim .Şayet artık köstek değil destek olmak durumnundayız.Mantıklı düşünüp özeleştiri yapma vaktimiz geldide geçti bile.

İrfan Aktar bağlandı Ntvspor'a

Divan Kurulu başkanı açıklama yapıyor konuşmayla ilgili NTV Spor'da dinleyin.

A.Polat: "Hicbir zaman taraftarima laf soyletmedim. Her zaman korudum. Hicbir taraftar cikip benden zarar gordugunu soyleyemez."

Neler dedi beyler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt