Medya'nın Bu Kadar Yanlı Olması

Eee hoca anlatsana ofsayttaki Yatabare Nelsson'u hem itiyor hem de koşu yolunu kapatıyor. Bu maç için niye bu kadar yangın yapılmış böyle bir kural vardı o maçtan sonrada açıklasaydınız.

Bünyamin Gezer: "Yardımcı hakeme helal olsun. Ofsayttaki Haji Wright, omuz hareketiyle Osayi Samuel'i engelliyor. Bu pozisyon net, bariz, açık bir şekilde ofsayttır. Gol iptali %100 doğru."

Dediğim gibi kulüp yöneticileri ya da çalışanlarının şu 2 pozisyonun benzemesini fark ederler bizim maçın 5 gündür yangın olup bu maçın normalleştirmeye çalışılması fenerin Rennes maçındaki pozisyonu hepsini sunumlu hatta videolu şekilde yüzlerine vurursak medya daha 1(bir) derken doğru mu diye düşündürtmeye başlarız. Biz bunların ağzının payını vermedikçe zeytinyağı gibi üstte çıkmaya çalışacaklar ama şu an fırsat geçmişken Haji ofsayt diyenlerin hepsine bu pozisyonu yorumlatmak lazım ki Galatasaray maçından sonra yaptıkları yangın maç tekrar oynatılmalı derken bu maç için görüşleri değişecek mi değişmezse de bu sefer Sivas maçında boşa yangın yapıldığı için özür diletelim hatta VAR hakeminden de özür diletelim sonuçta Yatabare ofsayt diyordu.

İki pozisyonun resimlerini iki pozisyonun hakem kararlarını koydum yorumu sizlere bırakıyorum çünkü maçtan maça karar değiştiren feneri kurtarmak için yeni kurallar bulanlar ya da pozisyonları fener lehine çeviren bir medya var. Necati Ateş Ertuğrul için tek bir şey dedi tüm güçleriyle saldırdı bizim yönetiminde tüm verileri toplayıp bunlara savaş açması lazım.

Antalyaspor maçında Diego Rossi'nin iptal edilen golünde faul kararı var mı ?
Lale Orta: "Yanlış karar. Nizami bir gol"
Bülent Yıldırım: "Yanlış karar. Gol verilmeliydi."
Deniz Çoban: "Yanlış karar. Gol verilmeliydi.”

Ümraniyespor'un 2. golünden önce faul var mı?
Lale Orta: "Faul var."
Deniz Çoban: "Faul var."
Bülent Yıldırım: "Faul var."

Antalyaspor - fenerbahçe
FlkXkXNXEAI5HJx

Ümraniyespor - fenerbahçe
FnLtccFXoAAr3RA

Biz yanlış yaptık gerçekten, Var kayıtları açıklansın demeyecektik. Hakemin takdir hakkı sivas maçındaki golün iptali doğru hatta hakem bizi katletti diyecektik, var kayıtları açıklanırsa her maçta açıklanmasını isteyecektik şimdi ağızlarında tutturmuşlar her yerde ofsaytımsı diye algi yapiyorlar ve şu maçtan sonra hakem bizi doğradi algısı yapıyorlar. Aslinda yapmak istedikleri şey çok belli ters algı hakemden gayet memnunlardi

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tüm unsurlar 8 yıldır kupa alamayan fbnin şampiyonluğunu istiyor gerçek bu.

Galibiyet serisi gelince hakemlerin aleyhimize yaptığı onca yanlış karar için sus pus olduk. Rakiplere peşkeş çekilen maçlar için de susuyoruz. Medyadaki mevcut maymunluklara, bein sportun adiliklerine de sessiz kalıyoruz. Bu maalesef kötü bir süreç yönetimi. Şimdiye çoktan puan farkını basıp gitmiş olmalıydık, 9 maç üst üste kazanıp sadece 4 puan farkla kalabilmek olacak iş değil. Göz göre göre şaibe dönüyor, sırf kazanıyoruz diye kulağının üzerine yatılıyor.

İlla saçma sapan puan kaybetmeyi bekleyeceğiz herhalde. Taraftar bir tarafını yırtarken, bizimkiler anca Icardi aşkı şöyledir böyledir paylaşıp duruyor. Kusura bakmayın da bu romantiklik fazla uzadı. Akıllarını başlarına devşirmeleri lazım bir an evvel. Sorsan, ekip kurmuşlardı, her hafta hakem hatalarına objektif olarak değineceklerdi. Herkes için adalet falan filan... Maç kazandıkça gevşemek hiç yakışmadı.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son yıllarda sistematik şekilde bazı takımlar tepeden destekle şampiyon yapılıyor ya da yapılmak isteniyor.

Kimse çıkıp BŞ ve TS şampiyonluğunda tepeden gelen bir arzu yoktu diyemez. Hal böyle olunca yorumculardan yayıncı kuruluşa, yazılı ve görsel basına kadar herkes şakşakçı oluveriyor.

Bu sene de FB camiasını mutlu etmek istiyorlar.

Tabii burada ne gibi bir kaygı ve çıkar söz konusu, ben bilmem merkez bilir.

Birilerinin 3. kez aday olması gibi. Kimi kime şikayet edeceksin. En tepedeki değişip futbol siyasetin parçası olmaktan çıktığında belki daha adil bir düzen kurulabilir. Onun haricinde sırf GS sevgisinden takip ediyorum bu saçma ülkenin saçma ligini.

Ne zaman yansızdı ki

Ben 20 yıldır bir sene bile görmedim

Öncesini de rahmetli Hıncal demiş zaten

Maalesef pazar günü Rosier'in yaptığı hareketi biz yapsaydık yerden yere vurulacaktık.

Fb gibi dün şöyle bir maç kazansaydık, sezon sonuna kadar aynı şeyi konuşacaklardı.

TSye sanırım kırmızı çıkmamış. Buna da öyle de kalsan zaten yenerdin gibi bir argüman geliştirilmiş...

Ama nedense konu biz olunca çarmıha geriliyoruz. Bırakın objektifliği, zerre Allah korkuları olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada hiçbirini de rakip görmüyorum. Oynadıkları futbola bakarak yorumum bu. Son derece her şeye rağmen müsterihim. Sadece haksızlığı ve yardakçılığı sevmiyorum. Vicdan yerine cüzdan diyenlerin ülkesi. Acı ama gerçek.

Bu sene başka bir sene
Çok çok fazla kollanıyorlar
Farkın 7-8 puanlara çıkmasına müsade etmediler
Antalya - Ümraniye bunlar en yakın 2 örnek
Aksine benzer pozisyonlar bizim aleyhimize sonuçlanıyor
Cidden zor bir dönem bizi bekliyor
İşin iyi tarafı fb baya kötü oynuyor

Maalesef pazar günü Rosier'in yaptığı hareketi biz yapsaydık yerden yere vurulacaktık.

Fb gibi dün şöyle bir maç kazansaydık, sezon sonuna kadar aynı şeyi konuşacaklardı.

TSye sanırım kırmızı çıkmamış. Buna da öyle de kalsan zaten yenerdin gibi bir argüman geliştirilmiş...

Ama nedense konu biz olunca çarmıha geriliyoruz. Bırakın objektifliği, zerre Allah korkuları olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada hiçbirini de rakip görmüyorum. Oynadıkları futbola bakarak yorumum bu. Son derece her şeye rağmen müsterihim. Sadece haksızlığı ve yardakçılığı sevmiyorum. Vicdan yerine cüzdan diyenlerin ülkesi. Acı ama gerçek.
Marcao'yu sınır dışı edelim deniyordu
Medya nasıl sus pus
Satılık medya

Bırakın bir maçın tamamını, maçta tek hakem hatası yanlış taç atışı olsa günlerce konuşuluyor bizim lehimize olunca.

Rosier'in, Yusuf Yazıcı'nın yaptıklarını bizimkiler yapsa aylarca konuşulurdu.

Fb'nin 2.golünde Ümraniyeliye arkadan çelme takmaya çalışıyor Emre Mor. Bizimkiler yapsa kesin iptaldi gol.

Nkodu'nun attığı kafa nasıl da geçiştirildi. Hakem hatası denildi.

Kadıköy'de bir kontra atakta Osayi, Kerem'i formasından çekmişti hem de Batshuayi'nin çekildigi gibi. Bir şey vermedi hakem. Ne güzel frikikti.

Hiç takılmayın böyle şeylere istediklerini yapsınlar. Yaptıklarının kendi zararlarına olduğunu göremeyecek kadar gerçeklikten koptular.

Geri
Üst Alt