Medyayı Satın Almak

Hüsnü Ayabakan

Berlin Panteri
Maalesef piyasada izlenecek bir tane spor programı kalmadı.. En kaliteli tarafsız olması gereken ntvpor (%100 futbol) ve Trt(Stadyum ) programları diğerlerini bile geride bırakacak düzeyde yanlı yayın yapıyor.. Rıdvan her Gs galibiyetindne sonra kıpkırmızı suratıyla çıkıyor Gs'ın galibiyetinden çok rakibin geçen haftaki maçı formsuzluğu vs. konuşuluyor..Fener maçlarından sonra hakem hatalarının nasıl konuşulduğunu gördük dün.. Neden Burak'ın verilmeyen penaltı ve kırmızı kartı böyle gün yüzüne çıkmadı... Rdvan açık seçik biçimde Fener taraftarını provoke etmiştir..

Stadyum da aynı b.kun laciverti.. Ayhan'ı ağzım açık izliyorum hadi seni satın aldılar da be adama bunca yıl Gs forması giymişsin insana biraz da o formadan karakter bulaşır... İlker yağcısıyla beraber hakemi asıp kestiler... Kimse Fener neden kazanamıyor neden kötü lafını bile etmedi... Hatta İlker denen şeref yoksunu penaltı pozsiyonundan sonra Canerin rakibini biçip sarı kart görmesini sempatik göstermeye çalıştı..Yok efendim futbolcunun psikolojisi farklıymış da Caneri anlayabiliyormuş da ..

Velhasıl kelam

Cumartesi -Pazar akşamları ya dışarı çıkın ya da açın bilgisayardan bir film izleyin.. Bu Aziz yalakası medyaya daha fazla rant kazandırmayalım..(Ben Ntvsporu nerdeyse hiç izlemiyorum diğer kanallarda da spor programlarını da hiç izlemiyordum sırf dünkü maçtan sonra merak ettim ne diyeceklerini izledim..

Eskiden çok izler sinirden patlar, gülerdim. Artık hiçbirini izlemiyorum Allah'a şükür.

Hepsini bir kenara bırakıyorum. Maraton da bile dün 1 saat hakemi linç ettiklerini gördüm ya daha da hiçbir program izlenmez artık. Şansal öyle böyle ifadeler kullanmadı, atıp tuttu sürekli. Tamam bu adamların da kime hizmet ettikleri belli ama hiç böylesine bir uygulamaya rastlamamıştım o programda. Markus da iyiden iyiye bizden biri olmuş artık, o da sistemin adamı olmuş iyice. Vallahi bravo ne diyelim.

Televizyonu geçtim önemli olab gazeteler onların da hepsinin müdürü fenerbahçeli durum çok fena

mağlupsak açmam.galip gelmişsek açarım o kanalları.gerçi her iki durumdada aynı.çemkiriyorlar sürekli biizmkilere.4.cü yıldızı takarsak bunlar öldürürler kendilerini

Maalesef piyasada izlenecek bir tane spor programı kalmadı.. En kaliteli tarafsız olması gereken ntvpor (%100 futbol) ve Trt(Stadyum ) programları diğerlerini bile geride bırakacak düzeyde yanlı yayın yapıyor.. Rıdvan her Gs galibiyetindne sonra kıpkırmızı suratıyla çıkıyor Gs'ın galibiyetinden çok rakibin geçen haftaki maçı formsuzluğu vs. konuşuluyor..Fener maçlarından sonra hakem hatalarının nasıl konuşulduğunu gördük dün.. Neden Burak'ın verilmeyen penaltı ve kırmızı kartı böyle gün yüzüne çıkmadı... Rdvan açık seçik biçimde Fener taraftarını provoke etmiştir..

Stadyum da aynı b.kun laciverti.. Ayhan'ı ağzım açık izliyorum hadi seni satın aldılar da be adama bunca yıl Gs forması giymişsin insana biraz da o formadan karakter bulaşır... İlker yağcısıyla beraber hakemi asıp kestiler... Kimse Fener neden kazanamıyor neden kötü lafını bile etmedi... Hatta İlker denen şeref yoksunu penaltı pozsiyonundan sonra Canerin rakibini biçip sarı kart görmesini sempatik göstermeye çalıştı..Yok efendim futbolcunun psikolojisi farklıymış da Caneri anlayabiliyormuş da ..

Velhasıl kelam

Cumartesi -Pazar akşamları ya dışarı çıkın ya da açın bilgisayardan bir film izleyin.. Bu Aziz yalakası medyaya daha fazla rant kazandırmayalım..(Ben Ntvsporu nerdeyse hiç izlemiyorum diğer kanallarda da spor programlarını da hiç izlemiyordum sırf dünkü maçtan sonra merak ettim ne diyeceklerini izledim..

Tam tersi ben çok keyif alıyorum, GS galibiyetlerinden sonra Rıdvan'ı izlemek, dün akşam İlker'in o halini izlemek bana son derece keyif veriyor.

İçten içe yanıyorlar, ağlıyorlar, bu da beni zevkten 4 köşe yapıyor

Yakın puroyu izleyin :)

Şike ne kadar konuşulursa işin ucu o kadar hükümete dokunacak. Bu yüzden medyada konuşulmaması normal.

Şöyle bir haber okudum, bir saattir gülüyorum.

Gergin geçen Sivasspor-Fenerbahçe maçının hakemi Yunus Yıldırım'ın zorlu maç öncesinde de yardımcılarına penaltı talimatı verdiği ortaya çıktı.

Yunus Yıldırım maç öncesi toplantısında yardımcılarına penaltı kararlarını kesin olarak kendisine bırakmalarını istedi.

Maça damgasını vuran penaltı pozisyonunda kale arkası hakeminin etkisiz kalmasının nedeninin Yıldırım'ın "Penaltı pozisyonlarını bana bırakın, siz karışmayın" ifadelerinin olduğu öne sürüldü.

(Kaynak: Sampiy10.com)

Geri
Üst Alt