Mehmet Akyüz Resmen Beşiktaş'ta

Cevap: Mehmet Akyüz Resmen Beşiktaş'ta

Ne kadar saçma sapan bi transfer Mehmet Akyüz için.

Bu adam Beşiktaş'ta oynayabileceğini mi sanıyor?

Sürpriz transfer-Almeida-Mustafa Pektemek-Nobre-Mehmet Akyüz

Tesadüfen bunların 3'ü sakatlansın ki

sonradan oyuna girsin, olağanüstü performans sergilesin.

Niye saçma olsunki adam beşiktaşa geldi tutmazsa seneye süper ligde orta takımlarda birine gidecek(2.ligden iyidir) yani süper ligde oynayacak akıllı bir seçim yaptı biz iyi bir seçim yaptıkmı orası belli değil

Rakibimiz oldukları halde üzülüyorum hallerine,tonla adam aldılar yine.Hangi birisi şans bulupta oynayacak.Alınan topçuların geleceği karanlık ki oda ayrı bir mesele.

Rakibimiz oldukları halde üzülüyorum hallerine,tonla adam aldılar yine.Hangi birisi şans bulupta oynayacak.Alınan topçuların geleceği karanlık ki oda ayrı bir mesele.

Sami hocam

Gecen sene 54 mac yaptik. Bir ara ilk18 e adam yetmiyordu.

Ligi stopersiz beksiz tek forvetle tamamladik. Son maclarda artik Aurelio stoperde Ekrem sol bekte, Almeida ciktiginda forvetsiz oynadik. Bu dediklerini gecen senede dediler. Ve bu senede 50 mac yapacagimiz tahmin ediliyor.

Gidenler: Ferrari Uzulmez Bobo Erhan Guven Nihat Nobre

Bjk takımı yine çorbaya çevirdi. Her sene 10 tane transfer yapın siz devam edin:). Ersan-Egemen-Toraman kalite olarak birbirinden çok üstün bekler değiller. Simao yaşlı ve işe yaramaz. Almeida yıda beğenmiyorum. Quaresma iyi ama ama göbekte Ernst yerine Fernandes-Necip oynarsa yine bomboş olur. Dost olarakl söylüyorum bu BJK den bu senede hiçbirşey olmaz ama gelecek yıllarda en azından yerli olarak bir iskeleet oluşturulabilir belki. Bu sene alıcağınız en iyi derece fenerin arkasındaki sıra olur :)

Bjk takımı yine çorbaya çevirdi. Her sene 10 tane transfer yapın siz devam edin:). Ersan-Egemen-Toraman kalite olarak birbirinden çok üstün bekler değiller. Simao yaşlı ve işe yaramaz. Almeida yıda beğenmiyorum. Quaresma iyi ama ama göbekte Ernst yerine Fernandes-Necip oynarsa yine bomboş olur. Dost olarakl söylüyorum bu BJK den bu senede hiçbirşey olmaz ama gelecek yıllarda en azından yerli olarak bir iskeleet oluşturulabilir belki. Bu sene alıcağınız en iyi derece fenerin arkasındaki sıra olur :)

kadro olarak ligin en iyi kadrosunu oluşturdular biraz kalabalık oldu ama kalite mükemmel geçen sezon sorun yaşadıkları defans mevkini kalabalık tuttular daha ne yapsınlar ki...almeida dediğin gibi bomboş bir adam ama simao q7 fernandesi galatasarayımızda görmek isterdim bjkye gelmeseydi hayırlısı...

Kadroları 40 kişi oldu herhalde

Neden bu kadar dert ediyorsunuz anlamıyorum

Adam alındığı kadar oyuncu da yollanacak.

Kaleci :

Cenk,Rüştü,transfer

Defans :

Rıdvan Şimşek, Ekrem Dağ, İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm, Sidnei, Toraman, Egemen, Tanju, 1.yabancı sağ bek

Orta Saha :

Quaresma, Simao, Guti, Ernst, Fernandes, Necip, Aurelio, Burak, Veli , Onur Bayramoğlu

Forvet :

Almeida , Pektemek, Mehmet Akyüz, 1.yabancı forvet

Gönderilecekler :

Ferrari , Sivok(belki), Tabata, Fink, Holosko(belki) , Bobo(gitti) , Hilbert(belki), Nobre, Erhan Güven

9 yabancı yapıyor, belki yazdılarımdan 1 tanesi kalır 27 kişilik kadro olur. Rıdvan ile Onur'u tam A kadro içinde saymazsak 25 kişilik kadro standart bir kadro

Geri
Üst Alt