Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajın her köşesi çelişki.Konuyu şimdi açmamla Mehmet Akyüz'ün diğer maçlarda yardırıp yardırmamasının ne alakası var.Şimdi açtıysam geçmiş performanslarını da göz önünde bulundurarak açtım.En azından sadece GSsaray maçlarını izleyen senin gibi cahillere gösterebilmek için.Sen şimdi geçmiş performanslarının kötü olduğunu mu iddia ediyorsun
Çelişki varsa göstereceksin burada burada burada diye. Hem 3 lafından 2'si cahil . Bunu ilk defa da yapmıyorsun, sen önce bir karşındaki insana hitap etmeyi öğren öyle gel, sonra belki tartışabilirz. Geçen yine birisi seni bu konuda uyardı , karşımdaki hakaret edince ben de düzgün yazamam gibi birşey söyledin. Sana en ufak hakarette bulunmadım ama bana da aynı tarzda yazıyorsun. İnsan gibi yazamayacaksan alıntı yapma.
Futbol oyun kurallarında böyle birşey yok boş muhabbet yapmayalım.
herşey kitapta yazmaz bunu iyi düşünmek lazım. herşey kitapta yazsaydı hiçbir pozisyon tartışılmazdı.
sen bu adamı isteyebilirsin orası ayrı "benim şahsi fikrim" attığı gol resmen saygısızlık.
hakem atışıyla oyun başlıyo bazen kaleciye versin diye oyuncunun önüne bırakıyo hakem. ozaman oyuncu alsın gol atsın aynı şey bence.
Değil.Ayrıca Semih'in derbide yaptığı hareket de saçmalıktı.Tüm büyük futbolcular aynı hareketi yapmayız dediler.Olması gereken de bu.Mehmet Akyüz'de mükemmel bir gol attı.Gerisi bıdı bıdı
güzel gol attı ona bişey demiyorum burak bırakmasa topu afedersinde nah atardı o golü boş buldu attı abartmamak lazım
mehmet akyüz bizde ilk 18 e giremez.adamın istatatistiklerine bakmak yeterli.7 golu var 3 u son 2 haftada.yani son 2 haftaya kadar 4 golu olan adama mı emanet edıcez GS ı.avrupanın sayılı takımlarından olalım devlerle mucadele edelım dıyoruz sonra mehmet akyuzu alalım)
15 maçta 7 gol
15 maçta 7 gol