#Mehmet Akyüz

6-1 yendik bu sinir öfke neden? biraz mutlu olun olumlu bakın

Sinir ve öfkeli değilim ne alaka.Sene başından beri dünya kadar puan kaybettik.Çoğunun başında o yetenek fakiri arkadaş.Forvetim diye hatta futbolcuyum diye geziyor utanmadan.Biz bir alternatif üretiyoruz çok mu yani

Gelmesin. Kardesimiz demissiniz ama topu taca bırakmak yerine gidip o golü atıyorsa benim kardesim falan olamaz. Olmasın da.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sinir ve öfkeli değilim ne alaka.Sene başından beri dünya kadar puan kaybettik.Çoğunun başında o yetenek fakiri arkadaş.Forvetim diye hatta futbolcuyum diye geziyor utanmadan.Biz bir alternatif üretiyoruz çok mu yani

bence o kaybettiğimiz puanların faturasını tek bir futbolcuya kesemezsin

Mancinin de hataları oldu

deplasmanda takımın yarısı çok kötü oynuyor Drogba falan çoğu oynamıyor

bence o kaybettiğimiz puanların faturasını tek bir futbolcuya kesemezsin

Mancinin de hataları oldu

deplasmanda takımın yarısı çok kötü oynuyor Drogba falan çoğu oynamıyor

Mancini'den önce de Rize'ye puan kaybettik Arena'da o maça da bakalım.

Tek oyuncuya değil ayrıca.Ama en büyük pay bu arkadaşta

Maç sırasında da söyleniyordum valla. Hakan'ı çok rahat geçti o pozisyonda Umut ya da Burak olsa o pozisyon hiç olurdu. Ters ayağıyla da tam köşeye bıraktı. Onun dışında seri adam baya top sürmesi falan iyi gibi. Ya iyi adam yani belli ediyor nasıl Umut'a bakınca ultra yeteneksiz olduğunu görebiliyorsan Mehmet'e bakınca bu adam iyi diyebiliyorsun. Gelsin bence öne geçtiğimiz maçlarda iş görür en azından.

burakla ne alaka ?

ben burakla falan kıyaslamadım

adamın attığı golün etik olmadığını söyledim. sen burakla kıyaslamışsın

Burak bırakmadı zaten kaptırıyordu o pozisyonda.Bıraktım ayağına yatıyor.Ayrıca yerler etiği bize yetenek lazım.

Maç sırasında da söyleniyordum valla. Hakan'ı çok rahat geçti o pozisyonda Umut ya da Burak olsa o pozisyon hiç olurdu. Ters ayağıyla da tam köşeye bıraktı. Onun dışında seri adam baya top sürmesi falan iyi gibi. Ya iyi adam yani belli ediyor nasıl Umut'a bakınca ultra yeteneksiz olduğunu görebiliyorsan Mehmet'e bakınca bu adam iyi diyebiliyorsun. Gelsin bence öne geçtiğimiz maçlarda iş görür en azından.
abi mehmet akyüz ve deniz yılmazı almak şart buraktan kurtulmak için.

Burak bırakmadı zaten kaptırıyordu o pozisyonda.Bıraktım ayağına yatıyor.Ayrıca yerler etiği bize yetenek lazım.

kardeş beğen beğenme ben ona bişey demedim zaten buraklada kıyaslamadım. sadece golü hoş değildi bu yani

katılırsın katılmazsın senin fikrindir.

1-1 olsa maçın skoru herkes söverdi

Yerli Ibrahimovic.

tavşanlılı (TKİ Linyitspor) olduğumdan mütevellit adamı ilk parladığı zamanlardan beri tanıyorum izliyorum. evet yetenekli ama abartmayın. geniş alanda iş yapan bir oyuncu, tekniği burak'tan falan daha iyi değil.

Geri
Üst Alt