#Mehmet Akyüz

bi düşün istersen şöyle son 3-4 sene de attığı golleri bi gözünün önüne getir. burak'ı övmek için söylemiyorum ama akyüz bizim standartlarımızda bi forvet değil. en az 30 maçını izledim.

Standartını bilmem teknik namına bir gram birşey yok Burak'ta.

Mevlut ilk hedef olmali forvet icin standarti belli.Diger adamlar faso fiso istediklerimizi vermez.

Tavşanlı Linyitspor'dan biliyorum. Yeteneklerini, Süper Lig seviyesinde daha yeni göstermekte. Gerçi Beşiktaş'ta bu çocuğa hiç şans vermedi doğru dürüst. Kanatlarda da oynayabilen, stil itibariyle Tuncay'ı andıran bir topçu. Alternatif olarak bulunabilir kenarda.

100 sene uğraşsa bir daha atamayacağı bir gol.

Cluj'a attığı 3. gol ?

Burak Yılmaz'ı sevmeyebilirsin

onun yerine daha iyi futbolcu gelmesini bizde isteriz komik olan Burak'ın yerine gelmesini istediğin adamın Mehmet Akyüz olması

Tavşanlı Linyitspor'dan biliyorum. Yeteneklerini, Süper Lig seviyesinde daha yeni göstermekte. Gerçi Beşiktaş'ta bu çocuğa hiç şans vermedi doğru dürüst. Kanatlarda da oynayabilen, stil itibariyle Tuncay'ı andıran bir topçu. Alternatif olarak bulunabilir kenarda.

BJK 2 sene yedekte tuttu tam ihtiyacı olacağı sezon sattı.Sene sonu alırlarsa şaşırmam

Sen nediyorsun hırboğlu

Anladin sen , sus iste, batiyorsun, hic yazma daha iyi, burada resmen oyuncularimizi kötülemeye calisiyorsun. Baska bir oyuncu o golü atsa, ouuhh ne goldü yhaee diye yazarsin, Burak atinca 'bin kere daha denese atamaz',

birak cifte standarti, begenmiyorsan, git Real Madrid'i tut.

Cluj'a attığı 3. gol ?

Burak Yılmaz'ı sevmeyebilirsin

onun yerine daha iyi futbolcu gelmesini bizde isteriz komik olan Burak'ın yerine gelmesini istediğin adamın Mehmet Akyüz olması

Ya sen kaçıdıklarından bahset.Onu bunu bırak.Kaç tane puan kaybı yaptık

ADAMIN KALECİ İLE KARŞI KARŞIYA İKEN SAĞA YA DA SOLA ÇEKECEK KADAR NE TEKNİĞİ NE BİLİGİSİ NE DE OYUN ZEKASI VAR.

Bu kadar yeteneksiz bir adam olamaz.Orjinal santrafor da değil zaten.25 yaşından sonra futbolcu olmuş

ya ergen ergen konuşma bi gol attı diye göklere çıkartmayın şu saçma sapan adamları.

Verecek cevabın yoksa abuk subuk mesaj atmamayı deneyebilirsin

25 30 gol atsın 1 sezonda öyle 5 10 maçla anadoludan topçu alınmaz

tapa tapa duuu

Ya sen kaçıdıklarından bahset.Onu bunu bırak.Kaç tane puan kaybı yaptık

ADAMIN KALECİ İLE KARŞI KARŞIYA İKEN SAĞA YA DA SOLA ÇEKECEK KADAR NE TEKNİĞİ NE BİLİGİSİ NE DE OYUN ZEKASI VAR.

Bu kadar yeteneksiz bir adam olamaz.Orjinal santrafor da değil zaten.25 yaşından sonra futbolcu olmuş

Verecek cevabın yoksa abuk subuk mesaj atmamayı deneyebilirsin

akyüz kaç yaşından sonra futbolcu olmuş ?

Anladin sen , sus iste, batiyorsun, hic yazma daha iyi, burada resmen oyuncularimizi kötülemeye calisiyorsun. Baska bir oyuncu o golü atsa, ouuhh ne goldü yhaee diye yazarsin, Burak atinca 'bin kere daha denese atamaz',

birak cifte standarti, begenmiyorsan, git Real Madrid'i tut.

Burak'ı beğenmiyorum.Bu yüzden sen Burak şutlandığı vakit CSKA Moskova ya da Lazio'yu tutabilirsin.

Yetenekli adama kapımız açık.Burak'ın olmayan tekniğini konuşmamız komik

Geri
Üst Alt