#Mehmet Akyüz

BJK 2 sene yedekte tuttu tam ihtiyacı olacağı sezon sattı.Sene sonu alırlarsa şaşırmam

Olabilir, Holosko etkisi yaratabilir Beşiktaş'ta. Bu arada gayet makul bir transfer önerisi. Mancini'nin forvet oyuncularını kanatlarda oynatmayı ne kadar sevdiğini biliyoruz ve bu kardeşimiz kanatlarda da oynayabiliyor.

Ya sen kaçıdıklarından bahset.Onu bunu bırak.Kaç tane puan kaybı yaptık

ADAMIN KALECİ İLE KARŞI KARŞIYA İKEN SAĞA YA DA SOLA ÇEKECEK KADAR NE TEKNİĞİ NE BİLİGİSİ NE DE OYUN ZEKASI VAR.

Bu kadar yeteneksiz bir adam olamaz.Orjinal santrafor da değil zaten.25 yaşından sonra futbolcu olmuş

Verecek cevabın yoksa abuk subuk mesaj atmamayı deneyebilirsin

ya bu adamın düne kadar sen kaç maçını seyrettin de konuşuyosun?

Burak'ı beğenmiyorum.Bu yüzden sen Burak şutlandığı vakit CSKA Moskova ya da Lazio'yu tutabilirsin.

Yetenekli adama kapımız açık.Burak'ın olmayan tekniğini konuşmamız komik

Peki o tekniksiz, yeteneksiz, o topu nasil öyle götürdü, golü atti ? Tesadüf mü ? Yani bizim 2000 senesinde aldigimiz UEFA kadar tesadüf mü ?

12-13 gibidir muhtemelen

patlama yaptığı tek sezon Tavşanlı linyit o zaman ki yaşıda 25 senin dediğin gibi 25 yaşından sonra futbolcu olmuş

kendin diyorsun 150 milyon euroluk takım kuruyorsun İleride Akyüzü mü oynatalım ?

Iyice kafayi yediniz ha. Burak gitsin de kim gelirse gelsin modunda cogu kisi burada. Buragi sevmem, futbolculugunu övmem ama NE YAZIK ki Türkiye'de ondan daha iyi bir forvet yok su an.

Burada ismi gecenler. Deniz Yilmaz, MEHMET AKYÜZ, Cenk Tosun, Muhammet Demir. Hepsi sadece iyi bir yedek olabilir takimimizda.

Bence forvetimiz ne olursa olsun YABANCI olmali. Bunun yüzünden sag bekte Sabri falan oynayacaksa bile raziyim, yeterki forvette ne yaptigini bilen, takima faydasi olan biri olsun. Sadece kendi iyi oynayinca, gol atinca tatmin ve mutlu olan birini istemiyorum. TAKIM oyuncusu bir forvetimiz olsun istiyorum. Bu sayilan yerliler sadece ama sadece bir yedek olabilme kapasitesine sahip. Ama Mehmet Akyüz bu seviyede bile degil bence.

Iyice kafayi yediniz ha. Burak gitsin de kim gelirse gelsin modunda cogu kisi burada. Buragi sevmem, futbolculugunu övmem ama NE YAZIK ki Türkiye'de ondan daha iyi bir forvet yok su an.

Burada ismi gecenler. Deniz Yilmaz, MEHMET AKYÜZ, Cenk Tosun, Muhammet Demir. Hepsi sadece iyi bir yedek olabilir takimimizda.

Bence forvetimiz ne olursa olsun YABANCI olmali. Bunun yüzünden sag bekte Sabri falan oynayacaksa bile raziyim, yeterki forvette ne yaptigini bilen, takima faydasi olan biri olsun. Sadece kendi iyi oynayinca, gol atinca tatmin ve mutlu olan birini istemiyorum. TAKIM oyuncusu bir forvetimiz olsun istiyorum. Bu sayilan yerliler sadece ama sadece bir yedek olabilme kapasitesine sahip. Ama Mehmet Akyüz bu seviyede bile degil bence.

Dediğin doğru ben geçen mesajlarda bunu söyledim zaten.Arkadaşlar trollediği için öyle demişim gibi gösteriyor.

Kesinlikle kaliteli yabancı + yanına 2 Türk lazım

Peki o tekniksiz, yeteneksiz, o topu nasil öyle götürdü, golü atti ? Tesadüf mü ? Yani bizim 2000 senesinde aldigimiz UEFA kadar tesadüf mü ?

Mustafa Sarp da Galatasaray formasıyla tonla gol atmıştır.Kıyas değildir.

2000 senesi tesadüf değildir.92-93 sezonundan beri hazırlığı yapılan mükemmel bir proje ve jenerasyonun ürünüdür.Forvetleri Hakan Şükür ve Arif gibi efsane yetenekli isimlerdir.Burak gibi değiller

Baska adam mi var Yerli?Ne cikacagi belli olmayan sacmasapan topculardansa, belli bi kalitesi olan Mevlutu tercih ederim.Fizik olarakta oyun olarakta bu lige uygun.

Baska adam yok diye gidip cop mu satin alalim. Deniz Yilmaz,Eren Derdiyok,Cenk Tosun,Muhammed Demirci,Ahmet Ilhan gibi daha ucuz topcularin hepsi mevlutten iyidir ama hic biride suan ilk 11 de oynayamaz.

patlama yaptığı tek sezon Tavşanlı linyit o zaman ki yaşıda 25 senin dediğin gibi 25 yaşından sonra futbolcu olmuş

kendin diyorsun 150 milyon euroluk takım kuruyorsun İleride Akyüzü mü oynatalım ?

150 milyonluk takımın forveti yetenek yoksunu Umut ve Burak.

İleride yabancı forvet yüksek kalitede olacak.Ydek Akyüz,Demir ve Necati gibi bi veteran olabilir

25 yaşından sonra futbolcu olmuş diyor

istediği adam tek bir sezon patlama yapmış o zaman ki yaşıda 25

Mustafa Sarp da Galatasaray formasıyla tonla gol atmıştır.Kıyas değildir.

2000 senesi tesadüf değildir.92-93 sezonundan beri hazırlığı yapılan mükemmel bir proje ve jenerasyonun ürünüdür.Forvetleri Hakan Şükür ve Arif gibi efsane yetenekli isimlerdir.Burak gibi değiller

ama Burak'in o attigi gol tesadüftür diyorsun...

okay...

burakyilmaz3-1346654800.jpg

150 milyonluk takımın forveti yetenek yoksunu Umut ve Burak.

İleride yabancı forvet yüksek kalitede olacak.Ydek Akyüz,Demir ve Necati gibi bi veteran olabilir

25 yaşından sonra futbolcu olunmazdı hani

Muhammet Demir de şehir efsanesi galiba ne zaman izlediniz maçını ben daha izleyemedim çünkü yok hep sakat

11/12 --> 27 maç 10 gol 1 asist

12/13 --> 10 maç 1 gol 1 asist

13/14 --> 11 maç 2 gol 0 asist

Aydın Yılmaz, Emre Çolak, Hamit Altıntop gibi 0 skor katkısıyla oynayan adamlara tercih ederim şahsen. Kanatta oynayabiliyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Emenike ile çıktığı sezondan biliyorum.Çünkü o dönem bize gelecekti.Son anda BJK'ye gitti.Emenike 20 küsür atarken Mehmet 15 atmıştı.

https://www.ntvspor.net/haber/futbol/40872/mehmet-akyuz-galatasaray-yolunda

Mehmet Akyüz: Galatasaray'a severek gelirim - Milliyet

tamam da ben sana kaç maçını izledin de konuşuyosun diyorum sen kalkmış bana oyuncuyla ilgili haberleri paylaşıyosun. o sezon ben adamın çoğu maçını tribünden izledim. attığı golleri de biliyorum. bizim seviyemizde değil. geniş alan topçusu. misal amrabat kayseri de nasıl parladığını görmüştük. dar alanda iş yapacak kadar ne tekniği var ne zekası.

25 yaşından sonra futbolcu olunmazdı hani

Muhammet Demir de şehir efsanesi galiba ne zaman izlediniz maçını ben daha izleyemedim çünkü yok hep sakat

11/12 --> 27 maç 10 gol 1 asist

12/13 --> 10 maç 1 gol 1 asist

13/14 --> 11 maç 2 gol 0 asist

Daha önce de dediğim gibi senin gibi futboldan anlamayan tiplerin veyahut Burak'ı savunmak için elinde başka done olmayanların başvurduğu yöntem.

Elmander'in de kariyeri boyunca gol oranı yüksek olmamıştır.Ama zekası ve takımı oynatması ile hep top class bir forvet olarak anılır.Aynı şekil de Muhammet Demir'in her yönden Burak'tan iyi olduğu aşikardır.Antep gibi bir takımda attığı goller önemli değildir.Arada önemli sakatlık da geçirmiştir.Aldığımız vakit 1 sezon sonra tapılacak konuma gelecektir.Daha yolun başında bir adamdır Burak'ın abuk kariyeri ile karşılaştırırsak

Geri
Üst Alt