#Mehmet Akyüz

tamam da ben sana kaç maçını izledin de konuşuyosun diyorum sen kalkmış bana oyuncuyla ilgili haberleri paylaşıyosun. o sezon ben adamın çoğu maçını tribünden izledim. attığı golleri de biliyorum. bizim seviyemizde değil. geniş alan topçusu. misal amrabat kayseri de nasıl parladığını görmüştük. dar alanda iş yapacak kadar ne tekniği var ne zekası.

1 maçla adam keserler bakma reyis onlara sen.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

tamam da ben sana kaç maçını izledin de konuşuyosun diyorum sen kalkmış bana oyuncuyla ilgili haberleri paylaşıyosun. o sezon ben adamın çoğu maçını tribünden izledim. attığı golleri de biliyorum. bizim seviyemizde değil. geniş alan topçusu. misal amrabat kayseri de nasıl parladığını görmüştük. dar alanda iş yapacak kadar ne tekniği var ne zekası.

O sezonu söylüyorum işe ve bu sene var arada BJK'deydi zaten.İzledim diye yalan atmana gerek yok.Ayrıca zeka ve teknik açıdan bakarsak Burak'tan bariz olarak iyi olan bi adamı istemiyorum demek komik

O sezonu söylüyorum işe ve bu sene var arada BJK'deydi zaten.İzledim diye yalan atmana gerek yok.Ayrıca zeka ve teknik açıdan bakarsak Burak'tan bariz olarak iyi olan bi adamı istemiyorum demek komik

Zeka ve teknik olarak Burak'dan iyi olan tonla forvet var ligde, hepsini alalim ozaman :D

Son cümleyi de okusan güzel olurdu sanki.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Baska adam yok diye gidip cop mu satin alalim. Deniz Yilmaz,Eren Derdiyok,Cenk Tosun,Muhammed Demirci,Ahmet Ilhan gibi daha ucuz topcularin hepsi mevlutten iyidir ama hic biride suan ilk 11 de oynayamaz.

Cenk Tosun gitti digerleri ise Mevlut cop ise soylediklerin 5xCop'tur.Mevlut cop filan degil standart katkisi belli olan bi futbolcu ne cok ucar ne cok s*car,Fransiz liginde ust takimlarda bu standarti tutturdugu icin oynuyor zaten, gol ortalamasi son yillarda dussede 15'i gordugu zamanlar oldu o az gol atilan ligde.fizigi,top tutmasi,topsuz oyunda mucadelesi iyi ve lige cok uygun.

Zaten seneye tek forvete gecmeliyiz Burak iyi paraya okutulsun ,Drogba gitsin yabanci forvet alinsin Mevlutte yedegi olsun gayet saglam olur . Saydigin oyuncularin hicbiri Galatasaray kalibresinde degil 11'i gectim yedek olabilecek kalitede de degiller anca yedegin yedegi olurlar 3.forvet yani.Mevlut hepsinden 3 gomlek ustun.

bu adam seneye 29 yasında bjk de tutturamamış mıllı takımda oynamamış.akhısarda 15 maçta 7 gol atmış 3 golu son 2 macta.sen bu adama mı emanet edeceksın GS ın hucum gucunu.şl tecrubesı yok avrupa tecrubesı yok.duman ederler bunu şl de ki stoperler.

Daha önce de dediğim gibi senin gibi futboldan anlamayan tiplerin veyahut Burak'ı savunmak için elinde başka done olmayanların başvurduğu yöntem.

Elmander'in de kariyeri boyunca gol oranı yüksek olmamıştır.Ama zekası ve takımı oynatması ile hep top class bir forvet olarak anılır.Aynı şekil de Muhammet Demir'in her yönden Burak'tan iyi olduğu aşikardır.Antep gibi bir takımda attığı goller önemli değildir.Arada önemli sakatlık da geçirmiştir.Aldığımız vakit 1 sezon sonra tapılacak konuma gelecektir.Daha yolun başında bir adamdır Burak'ın abuk kariyeri ile karşılaştırırsak

senin görüşüne katılmayan birisi futboldan anlamıyor oluyormuş o da güzel

Burak nefreti seni kör etmiş

biz Burak'a methiyeler düzüyoruz sanki daha iyi futbolcu alırsak o oynasın diyoruz

ama senin vizyonunu görüyoruz saçma sapan çöp adamları takımda istemen

bu adam seneye 29 yasında bjk de tutturamamış mıllı takımda oynamamış.akhısarda 15 maçta 7 gol atmış 3 golu son 2 macta.sen bu adama mı emanet edeceksın GS ın hucum gucunu.şl tecrubesı yok avrupa tecrubesı yok.duman ederler bunu şl de ki stoperler.

ŞL'de Galatasaray'dan oynayan başka takım mı var nereden bulacaksın o forveti

senin görüşüne katılmayan birisi futboldan anlamıyor oluyormuş o da güzel

Burak nefreti seni kör etmiş

biz Burak'a methiyeler düzüyoruz sanki daha iyi futbolcu alırsak o oynasın diyoruz

ama senin vizyonunu görüyoruz saçma sapan çöp adamları takımda istemen

Görüşüme katılmıyorsun diye değil söylediğim gibi istatistiki ortaya döken adamlar anlamaz.

Misal Sneijder 4 asist gözüküyor.Bırak 4 asisti adam en az 14 asistlik pası sadece Burak'a atmıştır.Bazı gerzekler Sneijder'e de laf atıyor bu yüzden.Şimdi bu adama futboldan anlıyor mu diyelim

O adamlar çöp ise Burak nedir bu yetenekle oturup düşünmek gerekir

sevgili ergen arkadaşım daha önce de belirttiğim gibi ben tavşanlılıyım. tavşanlı da o sene ciddi bir çıkış yaptığı için maçların bir çoğunu tribünden izledim. niye yalan söyleyeyim. bir maç izledin ve adamın bir golünü gördün burda vik vik ötüyosun. burak'ı eleştireceksek eksilerini artılarını başka bir başlık altında tartışalım. 3 sene gol kralı olmuş, geçen sene cl'de takımı sırtlamış adamdan bahsediyoruz insaf biraz.

sevgili ergen arkadaşım daha önce de belirttiğim gibi ben tavşanlılıyım. tavşanlı da o sene ciddi bir çıkış yaptığı için maçların bir çoğunu tribünden izledim. niye yalan söyleyeyim. bir maç izledin ve adamın bir golünü gördün burda vik vik ötüyosun. burak'ı eleştireceksek eksilerini artılarını başka bir başlık altında tartışalım. 3 sene gol kralı olmuş, geçen sene cl'de takımı sırtlamış adamdan bahsediyoruz insaf biraz.

vizyon yok adamda biz buraktan iyisini istiyoruz.3 kere gol kralı olmuş cl de ronaldo ile yarışmış adamı yetersiz görüyoruz.adam bize bjk de tutturamamış vasat futbolcuyu istiyor.

Görüşüme katılmıyorsun diye değil söylediğim gibi istatistiki ortaya döken adamlar anlamaz.

Misal Sneijder 4 asist gözüküyor.Bırak 4 asisti adam en az 14 asistlik pası sadece Burak'a atmıştır.Bazı gerzekler Sneijder'e de laf atıyor bu yüzden.Şimdi bu adama futboldan anlıyor mu diyelim

O adamlar çöp ise Burak nedir bu yetenekle oturup düşünmek gerekir

Muhammet Demiri canlı olarak izleyemediğim için istatistikleri koyuyorum farkındaysan

yabancı sınırı seneye 5 olarak kalmayacaktır ki kalsa bile

saçma sapan türk forvet alacağımıza Defans hattında yabancı olarak sadece Alex'i kullanmalıyız

Melo-Sneijder-Muslera-Top Class forvet (Kapalı kutu olan saçma sapan adamlar değil)

Tavşanlılı ergen kardeşim bu sene neden izlemiyorsun peki.Uydurmayınız.Adam her yönden daha iyi olduğu bariz.Burak konusunda inat eden sizsiniz.Adam bariz yetenek fakiri.Arena'da Rize'ye bizi rezil ettiği maçı koydum aç izle biraz.Gol kralı olmuşmuş.Yapılan 1000 asistin 30'unu gole çevirmiş bir adam.Verim %0.1.Trabzon'u bitiren adam kendisidir.Bu sene de bizi bitirmiştir.

Sene sonu max 5.milyon euro'ya zorla satılır

Konusu ne cabuk acilmis, adet oldu sanki (bize karsi gol atan kimse konusu aciliyor)

Muhammet Demiri canlı olarak izleyemediğim için istatistikleri koyuyorum farkındaysan

yabancı sınırı seneye 5 olarak kalmayacaktır ki kalsa bile

saçma sapan türk forvet alacağımıza Defans hattında yabancı olarak sadece Alex'i kullanmalıyız

Melo-Sneijder-Muslera-Top Class forvet (Kapalı kutu olan saçma sapan adamlar değil)

Canlı olarak izlemene gerek yok Lig TV her maçını veriyor.Saçma sapan Türk forvet Burak Yılmaz'dır.Top Class yabancı bir adam alamamız gerektiğini 50 kere söyledim.Yedekte Türk olmak zorunda.Burak denen egoist arkadaş yedekte sorun yaratır yeteneğine bakmadan.Bir kaç Türk alınmak zorunda bu ikisi şutlanıp.

Geri
Üst Alt