#Mehmet Akyüz

Burak'ı da istemiyorum bu adamı da, ikisi de GS kalibresinde topçular değil.

bence bu konuya daha fazla msj yazmayalım scout ekıbı falan görur baskanım taraftar mehmet akyuzu istıyor derler alırlar al basına belayı:))

Allah şu TFF'yi başımızdan eksik etmesin. Gece gündüz türk futbolunu nasıl dünyaya pazarlarız ve Avrupa'da takımlarımız nasıl başarılı olur gibi sorunlarla yakından ilgileniyorlar. Onlar olmasaydı ne yapardık bilmiyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ahahahahahahahahahahahahahaha konuya bak :trollfacce.gif::troll::happy::happy::hang::dogrun::omg::bansign:

hayret ettim sinan engin bu arkadaş için ibrahimovicin hızlısı demedi henüz

Çeptalk

ne sahip çıkmaymış oyunla ne alakası var? top kontrolü YOK,dribling YOK,bitiricilik YOK,kafa YOK, adamda futbol bilgisi denilen bir olay YOK, e bi zahmet drogbanın attığı o pasları da atsın "Kral"

Son golde, kim defans cizgisinin arkasina kosu yaptiktan sonra o muhtesem 'al da, at' pasi verdi ???

Burak kadar IQ'ya sahip olanlar konuya mesaj atmazsa sevinirim

Gelecek sene icin, bak tam senlik bir kadro kurdum, ama SL icin:

----------------Mehmet Akyüz--------------

---Cristiano Ronaldo---Sneijder-----Erkan Zengin

-----------Hürriyet Gücer--Melo------------

Alaba-------Thiago Silva---Semih---Dani Alves

------------------Muslera-----------------

Gelecek sene icin, bak tam senlik bir kadro kurdum, ama SL icin:

----------------Mehmet Akyüz--------------

---Cristiano Ronaldo---Sneijder-----Erkan Zengin

-----------Hürriyet Gücer--Melo------------

Alaba-------Thiago Silva---Semih---Dani Alves

------------------Muslera-----------------

Gördüğüm kadarı ile cahil bir adam olduğun için önceki mesajlarımı okuyamamana veriyorum bu kadroyu.

Galatasaray'ın yedek kadrosunda oynayacak kapasiteye sahip değil.

Mehmet AKyüz böyle devam ederse Erkan Zengin -Erman Kılıç -Bilal Kısa gibi geç parlayan meslektaşlarının yoluna girer...Kesinlikle iyi oynuyor ama Mehmet'in ağa babaları Erkan Zengin ve Erman... Erkan çok çok yetenekli ama ona bile taraftar fazlasıyla önyargılı Mehmet Akyüzü Burakın yerine almak büyük vizyonsuzluk olur...Bu arada sene başında alınan Erman Kılıç tam olarak bu tarz bir transferdi ama tutmadı daha doğrusu hoca şans bile vermedi..Ama bakıyorum şimdi Eskişehirde de pek tutmamış Erman..

Bu arada Umut gönderilip Mehmet Akyüz 3. forvet olarak alınacaksa ona okeyim belirtmeden edemeyeceğim.. Bir tane yabancı as forvet onla değişmeli oynayacak Burak ve en son seçenek Mehmet Akyüz.. Burakı yollayıp Mehmeti alırsak millet k.çıyla güler bize.. Burak'ı zerre beğenmiyorum ama adam öyle böyle golcü ..

Nedir bu Burak çekememezliği arkadaşım? Adam iki snedir 30un üstünde gol atıyor ne istiyorsunuz daha ne yapsın dünya yıldızı diye Drogba'ya laf yok ama değil mi? Burak Yılmaz Drogba'dan daha değerlidir benim gözümde!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

beyler yeni bir transfer önerisi yapıyorum

buradaki arkadaşların vizyonuna uyan cinsten

Muhammet Reis Balıkesirspor da oynuyor 29 yaşında

ilk patlamasını 25 yaşında yapmış Konyaspor ile 65 maçta 10 gol atmış

Balıkesirspor macerasında ise 77 maçta 30 gol atmış

Bu sezon 27 maçta 14 gol atmış

ne dersiniz vizyonu geniş arkadaşlar bi düşünün derim ?

Geri
Üst Alt