Mehmet Ali Aydınlar Resmen TFF Başkanı

Cevap: Son Dakika | Mehmet Ali Aydınlar Resmen TFF Başkanı

hakan baltanın mustafa sarp ın oynandığı milli takım ne yapar ki gider azerbaycana yenilir :)

yabancı sınırının serbestliğinin türk futbolunun önüne geçeceğini sanmıyorum ben türk futbolcular o zaman belkide daha verimli olacak. her yönden bakmak lazım.

Benim tek düşüncem yabancı sınırının kalkmasının Türk futbolunda kapanmaz yaralar açacağı düşüncesidir.

Ya yine Fenerli adamı getirdiler başa, Allah belanızı versin.

bence fenerli olmasi abartilmamali...futbol ile ilgileniyorsa tabiki bi takim tutacak, kim bilir görevini yaparken cikarir belki üstündeki formayi :)

hayırlı olsun.ne kadar adaletli olacak bekleyip göreceğiz.

Cevap: Mehmet Ali Aydınlar Resmen TFF Başkanı

Facebook'taki Fenerbahce formalı resmini gördünüzmü

Umarım ,herkese adil davranılır.Hayırlısı olsun ne diyelim.

mehmet_ali_aydinlar_006.jpg

MA34.jpg

www.fenerbahceyebaskanolsana.com-Mehmet Ali Aydınlar

hurriyetmaa.jpg

Galatasaraylı arkadaşım yakından tanıyormuş bu adamı çok iyi adam öyle şikeyle torpille işi olmaz dedi.

Aziz Yıldırım yine istediği adamı getirdi nihayetinde, artık en ufak bir sorunu kendi lehine rahatça çözer federasyona sallayabilir.

Aziz Yıldırım yine istediği adamı getirdi nihayetinde, artık en ufak bir sorunu kendi lehine rahatça çözer federasyona sallayabilir.

M.Ali Aydınların başkan olmasında en büyük pay bizim yönetimin.Hatta A.Öztürk açıklama bile yaptı bugün.

İyi halt etmişler, göreceğiz yeni sezonda neler olacak.

Fenerin istediği bir adam. Çünkü aziden sonra fener başkanlığının en büyük adayı adam. bu yüzden fenere asla yamuk yapamaz. bundan sonra 2-3 yıl daha fener şampiyon olur büyük ihtimalle.

yeni bi hasan doğan etkisi yapar umarım. hasan doğanda beşiktaşlıydı benim bildiğim kadarıyla

Yıldıvımlara hayırlı olsuna gitmek lazım..

tamamda gitsin türkiye voleybol federsyonu baskani olsun. bu adamin futbol ile ne alakasi var ? tamam yönetim kurulunda olmus adam ama hic bir toplantiya katilmiyormusmus bu adam tff nin.

Geri
Üst Alt