mehmet ali aydınlar

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
fenerbahçe kulislerinde, başkan adayı olacağı yönünde söylentiler var. inşallah olurr

Bir zamanlar iktidarın fb atamaya çalıştığı kayyumdu. TFF Başkanıyken de fb'nin düşmemesi için her türlü rezilliği yapmış, açık açık şikeyi de itiraf etmişti.

ölmüş evladına kongreden laf atılıp düşman edilen kulübe yeniden başkan olacak kadar da fenerbahçelidir

mehmetaliaydinlar.jpg

Ooo kucağına oturacakları yeni sugar zenginleri hayırlı olsun. Zengin adam olmadan yaşayamaz bunlar.

hasta çocuğuna beddua eden ve alkış aldıran kulübüne başkan olarak çok kemik sızlatacaktır. fenerli olmak anca böyle kansızlık gerektirir tabi.

FENERBAHÇE'NİN AKP KAYYUMU OLUR ANCAK!!

mehmet ali aydınlar:
"Kulübümüzün içinden geçtiği bu dönemde elimi taşın altına koyarak Fenerbahçemizin geleceğine katkı sunmak ve bu camiaya yakışır bir yönetim anlayışını hayata geçirmek için bu yola girdim.

Bugün görüyorum ki; adımın başkan adaylığı ile anıldığı ilk andan itibaren yaşananlar, söylenenler ve ortaya çıkan tartışma ortamı hayatım boyunca savunduğum ilke ve değerlerle örtüşmemektedir.

Yalnız, camiamızı ayrıştıran her gündemin önünde kişisel hedefler ikinci planda kalır.

Bu nedenle Fenerbahçe’nin yarınlarının, şahsım üzerinden oluşacak tartışmalarla gölgelenmesine izin vermemek adına yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda aday olmayacağım."

Aziz tarafi usteledi herhalde Aydinlari.

Diger ikisi komik aglak adamlar profili veriyor.

Master şikeci aday olacak deniliyor

O da olmazsa ne vasıfla orada olduğu bilinmeden milli takımda cirit atan, limanında 1.5 ton uyuşturucu yakalanan Hakan Safi seçilir

Geri
Üst Alt