Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.066
- 3.774
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takım kampında yapmaya yetendi zatenhakan safi adlı sonradan görme bizim topçulara bile şike teklif eder muhtemelen o kadar bokunu çıkarır
Azize'den korkmus sanirim.mehmet ali aydınlar:
"Kulübümüzün içinden geçtiği bu dönemde elimi taşın altına koyarak Fenerbahçemizin geleceğine katkı sunmak ve bu camiaya yakışır bir yönetim anlayışını hayata geçirmek için bu yola girdim.
Bugün görüyorum ki; adımın başkan adaylığı ile anıldığı ilk andan itibaren yaşananlar, söylenenler ve ortaya çıkan tartışma ortamı hayatım boyunca savunduğum ilke ve değerlerle örtüşmemektedir.
Yalnız, camiamızı ayrıştıran her gündemin önünde kişisel hedefler ikinci planda kalır.
Bu nedenle Fenerbahçe’nin yarınlarının, şahsım üzerinden oluşacak tartışmalarla gölgelenmesine izin vermemek adına yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda aday olmayacağım."
Bu Hakan Safi de toksik biri bence. Oyle bir potansiyeli var gibi.ali koc olmasinda kim olursa olsun, tekrar ulke futbolunda 7/24 teror ve lanet getiren bir sahis olmasin.
herifin oldugu donem hep toksik oldu turk futbolu. neredeyse ic savas cikartacakti sirf sampiyon olamiyorum diye.
Kel bir insanim.